• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Стол Delphin RS

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
410100051
Производител:
DELPHIN
Цена
230.00лв.
с ДДС 230.00лв.
на 12 вноски по 22.64 лв.

Описание

Риболовният стол Delphin RS е средна категория на марката Delphin, но определено ще стане незаменим спътник на много рибари по време на риболовните им пътувания. В сравнение с повечето столове RS има голяма ергономична облегалката, което означава, че няма да имате болки в гърба, дори да сте седнали и чакате улов в продължение на няколко часа.

Подсилената част на хълбока помага на гръбнака да почива, докато седите и чакате. Столът е перфектно проектиран в най-малки детайли. Материята на стола е наистина устойчива срещу всякакви повреди и замърсявания. В случай на замърсяване, можете лесно да го почистите четка и вода. Най-голямото предимство на този стол е, че облегалката може да се разкопчае и може да се поставят 2 бр. нагреватели Delphin ARCTIC (не са включени в цената на стола).

Технически параметри:

 • Допустимо тегло: 180kg
 • Размер на седалката: 52x52cm
 • Височина на облегалката: 70cm
 • Височина на седалката: 35-48cm
 • Тегло: 6,6kg
 • Транспортни размери: 70x70x30 cm

Столът Delphin RS ще ви грабне първо с достъпната си цена. Той принадлежи към средния ценови сегмент при тази група продукти на словашката марка. Срещу доста по-скромна сума пари все пак ще можете да си подарите комфорта, за който винаги сте мечтали. Забравете неустойчивите сгъваеми походни столчета, защото моделът RS ги превъзхожда многократно по здравина, ергономичност и класа.

Удобна и стабилна опора за гърба

Атестат за качеството на рибарските столове е ергономичността на облегалката. От нейната форма, размер и дизайн зависи дали ще изпитате болки в гърба и кръста при продължително седене. Тук имаме множество дизайнерски решения, които елиминират обичайните проблеми със столовете.

От средата надолу облегалката има издатина, която дава отлична опора на кръста, придържайки гръбнака в правилна позиция. Облягайки се плътно назад, ще усетите плътното сливане на гърба с облегалката. Благодарение на извитата част, главата остава леко назад, което е най-удобната позиция за постигане на пълен релакс и възстановяване на силите.

Самата облегалка може да се разкопчае и във вътрешността ѝ да се поставят два нагревателя от серията Delphin ARCTIC. При зимни риболовни експедиции е добре да помислите за такова полезно допълнение, за да се предпазите от възобновяването на стари травми и болежки. Нагревателите не са включени в комплекта. Необходимо е да ги закупите допълнително.

Възможност за използване върху всякакъв терен

Краката на стола в основата си са оборудвани с широки подложки, гарантиращи стабилно закрепване върху всякакви каменисти и неравни участъци. Подвижната става в основата ви позволява лесно да регулирате наклона на стола, докато седите на него. Здравата алуминиева конструкция е устойчива на влага и голямо натоварване.

Височината на седалката, както и тази на подлакътниците може да се регулира. Повдигането на седалката е в диапазона 35 – 48см. Така столът става максимално удобен на хора с всякакъв ръст и телосложение. Креслото Delphin RS ще стане любимото ви място за почивка не само по време на риболов, но също при къмпингуване и всякакви други туристически експедиции.

Вижте още:

Препоръчани продукти