• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

METHODMIX КРИЛ И КОНОП Matchpro 700g

Модел:
978312
Наличност:
Очаква доставка
Цена
7.50лв.
с ДДС 7.50лв.
Описание

Висококачествена захранка Method с вкус и аромат на крил. Тази захранка е съставена от правилните, висококачествени съставки, които я фиксират към фидера при замятане. След потъване, тя започва да действа поради съдържанието на запален наред с други неща коноп, плюс останалите други съставки. Изключително универсална и ефективна през целия сезон, тази захранка привлича всички видове шарани, особено лин, платика, шаран, амур и каракуда.

От вида на използваната захранка зависи от 50 до 80% дали риболовът ви ще бъде успешен. Захранката METHODMIX KRILL & HEMP Matchpro залага на комбинация от крил и коноп, която привлича неустоимо дори най-предпазливите шарани. Предлага се в разфасовка от 700гр и в удобна за приготвяне форма. С нея ще повишите количествено улова, привличайки целевата риба в зоната на ловене.

Защо захранката е толкова важна?

Захранката има две свойства – на първо място с нея се привлича рибата към мястото на ловене, а след това тя се приучава към такъма. Независимо дали сте опитен шаранджия или начинаещ риболовец, със сигурност разбирате, че тук няма универсална и винаги валидна рецепта – всеки избира сам своите смеси и рецепти.

Едно е сигурно: колкото по-разнообразен е опитът ви с примамките, толкова по-вероятно е да изберете най-ефективните смеси за вашите места за риболов и шаранът ще се радва да опита ястията, които му предлагате. Преди да продължите с избора на готова захранка, трябва да анализирате водоема.

За успешен риболов на шаран е важно да знаете кои фактори и как влияят върху количеството, съставките и плътността на стръвта. Това са:

  • прозрачност на водата;
  • температура на водата;
  • течение;
  • фауна.

Примамката METHOD MIX  на DELPHIN е всесезонна и подходяща за различни видове водоеми. Сред нейните предимства е присъствието в състава на опушен коноп, който изпълнява ролята на ароматизатор-атрактант. Шаранът обожава миризмата на коноп и се отправя незабавно към мястото, откъдето тя се излъчва.

Конопът се използва ефективно от рибарите, които предпочитат сами да приготвят своите смеси. Готовите храни безспорно имат своите привърженици, защото те им спестяват време и ресурси. Най-малкото готовите захранки на Делфин са гаранция за екологична безопасност. С тях можете да бъдете сигурни, че водоемът и рибата няма да бъдат отровени. За експериментаторите, миксовете от серията Method, са още една възможност да изпробват нови композиции чрез комбиниране на смеси.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти