Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Рибарски ботуши

Колкото и скъпо риболовно оборудване да имате, успешният улов не е 100% гарантиран, ако нямате добра лична екипировка. Настоящият раздел ви дава възможност да се снабдите с качествени, удобни и здрави рибарски ботуши. Можете да заложите на ниския модел от серия BRONTO, или пък да си осигурите по-добра защита с линията RIVER. Словашката марка DELPHIN се е погрижила за вашата сигурност и комфорт по време на риболовните ви експедиции.

От тук със сигурност ще си тръгнете удовлетворени

Ботушът е специфична част от риболовната екипировка. Той задължително трябва да ви бъде по мярка, за да изпълни основното си предназначение. Докато облеклото и допълнителните аксесоари имат по-универсално приложение, то обувките трябва да отговарят напълно на антропологичните данни и физиката на ползвателя.

Сигурни сме, че ще напуснете този раздел с реална покупка, защото сме се погрижили всеки посетител да намери висок клас ботуши за риболов в неговия номер. Серията Bronto е един уникален по рода си модел, наличен във всички номера от №40 до №50. Моделът RIVER пък е представен в най-разпространените номерации – от 41 до 47. Няма как да не откриете своя размер.

10% по-плътна структура в специалните зони

Всеки човек, който поне веднъж е ходил за риба, ще ви каже, че условията до водоема са почти винаги екстремни, особено през хладните и дъждовни сезони. Бихте ли могли да ловите с нужната прецизност и внимание, ако краката ви са измръзнали и мокри? Категорично не. Със същата увереност твърдим, че преминаването по каменисти терени, осеяни с клони и гъста растителност крие сериозни опасности, когато ботушът не е стабилен.

Ето защо DELPHIN разработи уникален, неконвенционален дизайн. При него имаме риболовни ботуши с 10% по-плътна структура в конкретни зони. Повишената дебелина обхваща подметката, която е подсилена, за да се защитят стъпалата при движение по неравни терени. Допълнителната дебелина подобрява също изолационните свойства на ботуша, предпазвайки кожата и пръстите от измръзване и нараняване.

Удобно и лесно събуване

Специфична особеност на болшинството обувки за риболов е липсата на цип или друго приспособление за разкопчаване, което да улесни събуването. Плътно прилепващият по крака ботуш дава необходимата стабилност, топлина и комфорт, но не бихме могли да кажем, че свалянето му е особено лесно.

Дизайнерският екип на словашкия бранд намери решение на един сериозен проблем, с който риболовците се сблъскваха, прибирайки се от поредната риболовна експедиция. В зоната на петата беше добавена шпора, която ви спестява всякакви усилия, включително нуждата да сядате или да се навеждате, за да се събуете.

Безшевна технология на свързване SONIC SEAM

Основно изискване към ботушите от страна на риболовците е те да не пропускат вода. Вие със сигурност се намирате в специализирания ни магазин, защото търсите модел, който да не пропуска вода, когато се наложи да нагазите в студените води на реката. DELPHIN създаде уникалната технология SONIC SEAM, чрез която свързването на детайлите от текстилен Nylon 190D е изцяло безшевно.

Чрез серията RIVER получавате най-сигурните високи ботуши за риболов, по които няма да забележите шевове нито от външната, нито от вътрешната страна. Технологията осигурява най-здравото свързване на отделни компоненти с постигане на максимално висока водонепропускливост. Връзката няма да се разруши дори след години интензивно носене по каменисти и мокри терени.

Nylon 190D – материал по-здрав и надежден от гумата

Виждайки продуктите на словашкия бранд, никога повече няма да помислите да използвате гумени ботуши за риболов. Гумата е еластичен, но същевременно лесно чуплив материал, който бързо губи своите свойства под влиянието на механични и климатични въздействия. Като перфектна алтернатива беше създаден текстилният заместител Nylon 190D.

Найлоновите тъкани са изработени от синтетични полиамидни влакна. Те се характеризират с висока якост, устойчивост на скъсване и лекота на поддръжка. Найлонът има водоустойчиви свойства: якост на водния стълб 1000мл. Найлоновата материя 190D се използва в много продукти, включително чанти, куфари, а също и в производството на обувки, особено такива с повишени изисквания по отношение на влагоустойчивост и топлоизолация.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ