Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Основни захранки

BIG BAG CARP Мед MatchPro 5kg

Очаква доставка

Основната тайна за успешен риболов е използването на качествена захранка. В този раздел ви представяме страхотно разнообразие от основни захранки от серията Match Pro на Delphin. Ще намерите продукти с отлично качество, натурални съставки и добре балансирани компоненти. Можете да закупите количество от 5, 3, 2 и 1кг с добавени аромати за конкретен вид риба и условия на риболов.

Качествената захранка – гаранция за успешен риболов

Изборът на риболовната захранка е особено отговорен момент. В същото време, асортиментът от основни и специализирани смеси е толкова богат, че обикновения рибар започва да се затруднява какво да избере. За да разберете защо е нужна захранката, трябва да си представите как тя се държи на дънната почва и по-важно – как привлича рибата?

Ролята на захранката се смята от мнозина за несъществена, което е меко казано спорно твърдение. Когато се избере внимателно в съответствие с риболовните условия, захранката работи безотказно. Факт е, че няма домашно приготвена рецепта или готова формула, която да действа еднакво добре и в реки, и в езера. Следователно трябва да се избере най-добрия състав, въз основа на особеностите на водоема и вида на рибата, която ще се лови.

При улов на шаран и каракуда често се практикува използването не само на рибни, но и на сладки плодови примамки. Като цяло примамката е непрекъснат експеримент. За да хванете риба, трябва да бъдете креативни в избора на стръвта. Рядко е препоръчително да се използва активна стръв в чиста форма, но добавянето ѝ към основната смес, за да се постигне правилната физика на сместа, може да бъде много ефективно.

Важно е да изберете правилната пропорция на активната смес за конкретен водоем. Използването на активни смеси на езера или реки със слабо течение може да бъде много ефективно. Създадената маса от частици на стръвта ще примами риба от голямо разстояние. В допълнение към растителната смес е много ефективно да се използват животински компоненти.

Примамките за спортен риболов обикновено са по-финозърнести. Основната им задача е да привлекат цялата риба в риболовния сектор. Когато целта е да се ловят селективно големи риби, тогава захранките следва да се подават във вид на големи фракции.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ