Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Метод захранки

Този раздел ви дава възможност да избирате между голямо разнообразие от метод захранки и да ги купувате лесно и удобно онлайн. Подбрали сме едни от най-добрите продукти на марката Delphin под формата на страхотни миксове в разфасовки от 700мг. Ще намерите също висококачествени буустери с произход Полша, които ще направят стръвта ви още по-атрактивна за рибата.

Какво представляват захранките от този раздел?

Продуктите, представени в тази категория, представляват готови за употреба захранки, изготвени на базата на термично обработени натурални съставки. Примамката е импрегнирана с маслени екстракти от различни семена. Благодарение на перфектния баланс на съставките, стръвта може да се използва при фидер и "Flat" (метод) фидер риболов.

Метод миксовете на словашкия бранд са превъзходни преди всичко с това, че имат различно съдържание, предназначено за специфични условия на риболов. В различните смеси са включени важни компоненти, подходящи за лов на определени видове риби, като ванилия, рибено брашно, ферментирала царевица, лют салам, шоколад и др.

В състава на миксовете са включени важни аромати, които действат привличащо на конкретни видове водни обитатели. Формулата на всеки микс е разработена на базата на запален коноп, благодарение на който, захранката започва да действа веднага след потъване във водата. Това са продукти с усъвършенствана формула, които са универсални като сезонно предназначение. Могат да се използват през всеки сезон.

Защо готовите фидер захранки са по-добрият вариант?

Риболовците, които продължават да използват домашно приготвени смеси, изхождат от съображения за икономии. Действителността е много различна, обаче. Смесвайки фуражи и други хранителни съставки у дома, те не могат да постигнат желания баланс от вкусове за целевия вид риба. Да не говорим, че с добавянето на специални аромати, цената на домашната стръв се изравнява с тази на готовата.

Захранките Method Mix от серията Match Pro на Делфин са идеално балансирани и разработени за голям списък с водни обитатели. С тях ще примамите с лекота шарани, лин, платика, амур, каракуда, есетра и др. Предлагат се в удобни за използване опаковки с тегло 700мг.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ