Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Гащеризони за риболов

Водонепроницаемите гащеризони за риболов са ключова част от екипировката на рибарите. Риболовът, проведен в екстремни метеорологични условия е страст на истинските мъже. Те вече не са задължени да стоят часове наред мокри до кости с въдица в ръка. Словашката марка DELPHIN създаде серията RIVER – гащеризон, сливащ се с топли и удобни гумени ботуши, за да не се налага да ги купувате поотделно.

Наличен широк диапазон от размери

Едно от основните затруднения, които риболовците срещат, е намирането на качествена риболовна екипировка в подходящия за тях размер. Ако на масовия пазар не можете да откриете облекло, отговарящо на вашата физика, то в каталога ни със сигурност ще откриете рибарски гащеризони в широк диапазон от номера.

Гащеризонът от серията RIVER е представен в размери от 41 до 47. Можете да заложите на точния номер, както и да вземете един размер по-голям модел, за да можете да го носите с по-топло облекло отдолу през зимата. Дизайнът, качеството на изработка и безупречният материал са абсолютно същите при цялата номерация. Нужно е да маркирате кода на номера, който искате да поръчате.

Текстилен найлон 190D – най-добрата влагозащита

Повечето риболовни гащеризони са изработени от PVC, гумиран плат, EVA или найлон със защитно покритие. Всички тези материали имат добра защита от влага и се справят добре с механични натоварвания, но не и толкова добре, колкото текстилният найлон 190D. Тази специална тъкан е направена от синтетични полиамидни влакна.

Те се характеризират с висока якост, устойчивост на скъсване и лекота на поддръжка. Найлонът има водоустойчиви свойства: якост на водния стълб 1000мл. Тъкани от полиамид се използват в различни индустрии за производство на облекло и по-конкретно на риболовна екипировка. Струва си да инвестирате в гащеризон за риболов, направен от такъв материал, защото друг просто няма да ви е нужен.

Уникалните найлонови тъкани 190D са допълнително покрити с поливинилхлорид (PVC), благодарение на което материалът има по-добри водоустойчиви свойства и по-високи параметри на якост. Когато говорим за този материал, си струва да обърнем внимание на неговата дебелина (тъкане). Колкото по-голяма е дебелината, толкова по-добра е издръжливостта на тъканта.

SONIC SEAM - Уникална безшевна технология за свързване на детайлите

Уникалната безшевна технология SONIC SEAM, използвана при създаването на непромокаемия рибарски гащеризон RIVER, осигурява плътно запечатване на отделните детайли, което е не само-по-здраво от стандартния шев, но и с максимално висока влагонепропускливост. Това наименование включва както метод, така и апаратура за оформяне на ултразвуков отклоняващ шев.

След запечатване на плата с ултразвуковата уплътнителна глава, тъканта се нарязва спираловидно под предварително зададен ъгъл. Полученият еднослоен шев елиминира издутините, има изчистен завършен вид и осигурява напълно запечатване на свързания участък. Тази технология съединява перфектно частите на текстила с тънка съединителна линия, която е високо устойчива и водонепроницаема, дори след като е използвана за дълъг период от време.

Удобство и защита на важните ви вещи

Гащеризонът има плътни текстилни презрамки, чиято дължина се регулира спрямо вашата физика. Само с едно щракване, закопчалките ви привеждат в напълно готово за действие състояние. Ниското тегло на дрехата и мекотата на материята ви позволяват да се облечете без чужда помощ за броени секунди.

Удобният риболовен гащеризон разполага с вътрешен джоб, закопчаващ се с цип, в който спокойно можете да носите мобилния си телефон, пари и лични документи. Дрехата се свързва плавно с непромокаемите ботуши от същата серия, а те са друг пример за съвършенство при производството на риболовна екипировка.

В онлайн магазин Рибарчето ще попаднете на най-добрите и същевременно евтини риболовни гащеризони. Техният дизайн ви гарантира комфорт и максимална защита от неблагоприятните атмосферни условия. Като бонус ще получите практичен комплект за залепване и ремонт на всички механични повреди по гащеризона. Комплектът се състои от лепило и 2 бр. текстилни лепенки Nylon 190D, с диаметър 5 см.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ