• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Фотохромични слънчеви очила Delphin SG BLACK brown glasses

Модел:
920121280
Наличност:
Очаква доставка
Цена
72.50лв.
с ДДС 72.50лв.
Описание

Най-новото поколение слънчеви очила, в три различни модела, които можете да използвате по време на риболовните си излети, както и по време на ежедневните си дейности. Благодарение на своя дизайн, тъмните очила ще подхождат на повечето хора, не само от практическа гледна точка, но и от естетическа.

Серията SG Black предлага цялостна алуминиева рамка, анодирана в черен матов цвят. Използван е AS алуминий, което прави очилата изключително солидно, но едновременно с това, и много леки (само 28 гр.). Рамката е с перфектна механична изработка и дори нейните дръжки са фиксирани добре. Вътрешната страна на дръжките е гумирана, така че очилата застават добре, дори и при практикуването на спортни дейности.

Наносникът също е гумиран, така че да се фиксира идеално на носа. Той осигурява достатъчен комфорт, но в допълнение на това, очилата могат да бъдат лесно усукани, което ги прави подходящи и за хора с по-широки носове. Високото качество на очилата се подчертава от техния твърд калъф, който е изработен от комбинация от метален скелет и еко кожа. 

Очила с кафяво стъкло, с гумирани дръжки от същия цвят, са най-добрия модел за активното поколение. 

Технически параметри:

  • Ширина на носа: 1,8см
  • Размер на стъклото: 5,5x4см
  • Дължина на храма: 14см

Фотохромичните очила, произведени от Delphin, са висококачествен продукт с всички необходими сертификати и тестове, изисквани от Европейския съюз. Това гарантира тяхната медицинска годност и основни качества, доказани от много тестове.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти