• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Неопренови ръкавици Delphin RWR Free

Модел:
750001047
Наличност:
Очаква доставка
Цена
27.50лв.
с ДДС 27.50лв.
Описание

Неопреновите ръкавици Delphin RWR Free ще поддържат ръцете ви топли дори в най-студените дни. Детайлната обработка на ръкавиците издига зимния риболов на съвсем различно ниво. Голям плюс е гумираната вътрешна повърхност на дланта, която е покрита с противоплъзгащ, гумиран слой с иновативен дизайн с логото на Delphin.

Свалящите се краища в края на палеца и показалеца, с възможност за закрепване с велкро, улесняват боравене с малки аксесоари или ускоряват направата на монтажа. За да се предотвратит попадането на студена или нежелана вода във вашите ръкавици, уплътнението им е изработено от пришита гума и може да се регулира допълнително с велкро лента.

Цветовата комбинация от зелено и черно прави ръкавиците RWR Free идеалният спътник за риболов, както и за други развлекателни дейности на открито.

Никога не бива да тръгвате за риба през зимата без топла и надеждна екипировка. Не само облеклото, но и аксесоарите трябва да бъдат на нужната висота. Неопреновите ръкавици Delphin RWR Free защитават ръцете не само от студ, но също от порязвания и драскотини. Свалящите се върхове на палеца и показалеца ви позволяват да работите с фини предмети, без ръцете ви да измръзват.

Защо неопренът е най-добрият материал за изработка на рибарски ръкавици?

На пазара на спортна и туристическа екипировка могат да се намерят най-различни модели ръкавици, които предпазват ръцете от студ и имат известна степен на влагонепроницаемост. Когато говорим за риболов обаче, ръкавиците трябва да са изработени от неопрен. Това е материал, който има най-висока степен на непромокаемост, осигурявайки комфорт и защита на крайниците.

Безспорен факт е, че едни от най-ефективните ръкавици за риболов са ръкавиците с неопреново покритие. Те могат да бъдат с памучна или латексова основа и плътно неопреново покритие. Трябва да споменем, че неопренът е материал, устойчив на алкохоли, органични разтворители, киселини в концентрации до 100%, основи до 80%.

Освен това неопреновите ръкавици надеждно предпазват от пробиви, порязвания и други механични въздействия, могат да се носят удобно дори при ниски температури. Приемайки формата на ръката, неопреновата ръкавица ви позволява удобно да хващате предмети и да ги държите сигурно в ръката си.

Предимства на ръкавиците Delphin RWR Free

Този модел на Делфин е с дизайн, съобразен с нуждите на ползвателя при изпълнение на различни риболовни операции. Свалящите се върхове на пръстите ви позволяват да се справите бързо с изработката на монтажите, без да се губи значителна част от топлината на ръцете си.

Гумираното релефно покритие в областта на дланите осигурява стабилен захват. Дори ако боравите с мокри предмети, покрити със скреж, те няма да се изплъзват от ръцете ви. Моделът се предлага в стандартните мъжки размери: M, L и XL. Подходящ е за всякакви дейности на открито при екстремни условия като планински туризъм и ски спортове.

Видео

Препоръчани продукти