Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Суичъри и якета

Връхното облекло е ключова част от личната екипировка на рибаря. В този раздел на онлайн магазин Рибарчето ще откриете страхотна колекция от суичъри и якета на престижната марка Delphin. Създадени специално за целите на риболова, дрехите са комфортни, не ограничават движенията и защитават от обичайните климатични проблеми – вятър, дъжд и ниски температури. Цветово са издържани в правилните маскировъчни нюанси.

Важни характеристики на якето за риболов

Когато си избирате яке, има значение къде ще го носите – в града или на открито сред природата. Дори при най-лошите метеорологични условия, в града има къде да се скриете на топло или да почакате, докато премине дъждът. Край реки, езера, язовири и още по-повече в открито море, сте длъжни да си осигурите максимална защита.

Рибарските якета на словашкия бранд от серията Pro притежават качеството, от което се нуждаете, когато сте на открито сред природата. Изработени са от специалната материя Polyester 320D Taslon, която има доказани с редица тестове водоотблъскващи свойства. Връхната дреха е с пришита качулка, така че дори при обилните дъждове няма да се измокрите.

Вътрешната страна на плата е с полиуретаново покритие, което допълнително увеличава водонепропускливостта на якето. Водният стълб на материята е до 5 000 мм, а дишаемостта е 3 000 гр. /м2/24 ч. Тези показатели се покриват напълно с климатичните условия по нашите географски ширини.

Дизайн, при който е помислено за всичко

В дизайна на якетата и суичърите Delphin е вложена мисъл и внимание към всеки детайл. Не само ръбовете са подгънати, но и циповете са подсигурени с платка, така че през тях да не могат да преминават влага и вятър. Подгъвите се фиксират на няколко места посредством велкро ленти.

Наличието на множество влагозащитени джобове ви позволява да носите със себе си чувствителни вещи като документи и мобилен телефон без притеснения. Основните джобове са с топла подплата, за да се осигури топлина за ръцете по време на дългото чакане рибата да започне да кълве. Връхното облекло на словашкия бранд, което ви предлагаме е с отлични свойства и безкомпромисно качество, а същевременно на много изгодна цена.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ