• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Зимен панталон Delphin Winter CRUISER 5T

Модел:
101002174
Наличност:
В наличност
Цена
108.90лв. 87.12лв.
с ДДС 87.12лв.

Спестявате 21.78лв.


Описание

Изключително топли дрехи за риболов, които да ви предпазват от студа и дъжда през зимния сезон. Зимен комплект от Winter Cruiser 5T от Delphin е тестван в най-екстремните условия, които можете да срещнете по време на вашите риболовни пътувания.


Комплектът се състои от яке и панталон, които се продават поотделно. И двата артикула имат водоустойчив външен слой с воден стълб 5000 мм и напълно непромокаеми шевове. Тези качества осигуряват възможно най-добрия комфорт и защита срещу дъжд.

Още първият контакт с тези панталони ще разберете, че вече няма да се притеснявате от студа. Едно от най-големите предимства е високата им талия за защита на долната част на гърба. Регулируемите брандирани скоби на Delphin допълват целия дизайн.

Частите, покриващи дъното, коленете и глезените са снабдени с подсилен черен материал за допълнителна защита в тези най-натоварени зони. Освен това добавя приятна нотка към дизайна.

Друго предимство е двупосочен цип с дължина 35 см. Вече няма нужда да разкопчавате ципа или да сваляте якето.

Панталоните имат велкро връзки с цип в долната част, за да стегнат панталоните около ботушите или да ги разхлабят.

Два странични джоба имат водоустойчиви ципове, за да предотвратят навлизането на вода. Тирантите са друга полезна функция. 

Инструкции за пране:

  • Използвайте специализиран препарат за пране на водоустойчиви дрехи
  • Максимална температура 30 °C
  • Не центрофугиране
  • Не гладете
  • Ако е необходимо, използвайте импрегниращ препарат, за да възстановите водоустойчивите свойства на външния слой

Личната екипировка често се оказва най-важната част от риболовното оборудване, особено ако говорим за зимен риболов. Рибарят трябва да помисли преди всичко за личното си благополучие, защото измръзването край реката ще обезсмисли идеята на риболовния излет. Вземете зимния панталон (а защо не в комплект с водоустойчиво яке) от серията Delphin Winter CRUISER 5T.

Каква трябва да бъде структурата и кройката на зимния рибарски панталон?

Към избора на панталон за зимен риболов трябва да се подхожда сериозно и отговорно. Той е онази част от екипировката, която много често влиза в директен контакт с вода. Дрехата задължително трябва да е изработена от непромокаема материя. Външният водоустойчив слой защитава не само от влагата, но също от вятър и студ.

Като структура, панталонът трябва да има топла и по възможност лека подплата. Ватираните облекла предлагат отлична топлоизолация, като моделите, подсилени с вълнена вата, са по-топли, но и значително по-груби и тежки. Панталоните със синтетична вата предлагат нужната лекота и гарантират пълната свобода на движенията.

Кройката на панталона следва да включва пришит корсаж, така че да се получи класически гащеризон, какъвто е Delphin Winter CRUISER. Тази кройка защитава отлично кръста и гърба от студа, позволявайки ви да ловите спокойно дори в най-мразовитото време. Теченията край естествените водоизточници са най-голямата спънка за успешен риболов през зимните месеци.

Допълнителни детайли, гарантиращи комфорт

В дизайна на зимния рибарски гащеризон присъстват и някои допълнителни детайли, чиято задача е да повишат комфорта на ползвателя. Сред тях са подсилените части, например тези в областта на коленете. Наколенките предпазват от измръзване, когато риболовецът стои продължително време на колене.

Нашият зимен панталон е с подсилени части също в областта на глезените и дъното на панталона. Това са зоните, които влизат в допир с мократа измръзнала земя по време на риболова, затова Делфин е осигурил допълнителна защита в тези зони. Регулиращите се презрамки правят модела подходящ за хора с различен ръст. Панталонът може да се закупи в размери: M, L и XXL.

Видео

Препоръчани продукти