Филтър
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Тениски за риболов

Няма добавени продукти в тази категория.

Тук в онлайн магазин Рибарчето сме обособили специална категория, представяща богатата ни колекция от тениски за риболов. Защо да закупите от тук подобен продукт? Защото материите, кройките и цветовете са специално предназначени да ви помогнат да се насладите максимално на риболова. Не се отказвайте от комфорт и стилно присъствие, каквото облеклото с марка DELPHIN ви осигурява.

Начин да се слеете с околната среда

Още от пръв поглед ще установите, че тениските ни са издържани в специфични цветове, доста подобни на цветовете, заложени в камуфлажните униформи и екипировка. Идеята зад подбора на десените е с облеклото си да бъдете максимално незабележими за потенциалната плячка. Някои видове риби са изключително предпазливи и различавайки нетипичен за района цвят, са склонни да се скрият в дълбочината.

Причина да закупите поне няколко Т-шърта в различни разцветки е възможността да бъдете напълно подготвени да се слеете с околната обстановка при различни условия и сезони. За участъци с гъста зеленина, изберете тъмните ни модели в петролен цвят. По-светлите пастелни разцветки са чудесно камуфлажно решение за есента, а фланелките в синьо са идеални за морски риболов.

Памучна материя, в която ще се чувствате супер комфортно

Оригиналните риболовни тениски DELPHIN са изработени от висококачествен памук, който преобладава в състава на материите. Имаме модели от 100% памук, както и блузи с 15% добавен полиестер към памука. И двата варианта залагат на една естествена влакнодайна суровина, чиито характеристики са недостижими за синтетиката.

Памучната тениска не дразни кожата и намалява значително изпотяването. Памукът е силно хигроскопичен материал, който моментално абсорбира влагата. Когато стоите с часове под жаркото слънце в очакване да се появи мечтаният трофей, ще изпитвате максимално удобство. Сърбежи, зачервена кожа, обриви – тези проблеми не съществуват при памучната материя.

Начин да се отличите не само до водоема, но и във всяка друга среда

Всяка от тениските на словашкия бранд е декорирана с надпис и логото на марката. Щампите са разнообразни. Има такива на класическа рибарска тематика, а някои са изключително оригинални и забавни. Страхотна идея за подарък на запален риболовец е една такава тениска. Надписи като „Cath me if you can” (хвани ме ако можеш) с голямо изображение на шаран, са чудесна шега, която всеки рибар може да понесе.

Не на последно място е важно да споменем, че нашите рибарски тениски се предлагат в широка гама от номера. Ръстът и телосложението ви не са причина да се откажете от комфортно, качествено и стилно облекло. Кройките са модерни, а материите леки и еластични, така че да не ограничават движенията. Цените ни са изключително достъпни за оригинален продукт с превъзходно качество и визия.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ