Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Термо облекла

В продуктовия ни асортимент присъства и богата гама термо облекла – бельо, блузи, клинове, панталони и чорапи. Тяхната задача е да осигуряват непрекъснато нужната ви топлина, защото до реки, езера и язовири може да бъде изключително студено, особено нощем. Старите рибари биха ви препоръчали никога да не тръгвате за риба без да сте топло облечени. Ние се присъединяваме към тази заръка, предлагайки ви дрехи с уникални качества и свойства.

THERMO-DRY – материята, създадена за максимален комфорт

Термооблеклото ни е изцяло дело на марката DELPHIN. За този бранд можем да кажем, че е интегрирал иновациите в своята производствена дейност и това се забелязва също при облеклото. Материята THERMO-DRY е изцяло нова концепция, залегнала в спортното и риболовно облекло.

Тази тъкан се бори ефективно с влагата, като не я допуска да проникне отвън към тялото, но също така не позволява да стои дълго под дрехата, когато сте изпотени. Материята извежда своевременно влагата на повърхността, където тя бързо се изпарява. За да ви бъде топло и да имате пълна защита срещу простуди, изпотяването е проблем, който дрехата, която носите трябва да реши. Тук това условие е изпълнено на 100%.

Тъканта THERMO-DRY е с втъкани в структурата ѝ сребърни нишки, които имат специална задача да предпазват кожата от бактерии и неприятни миризми. Едва ли има човек, който да не е запознат с уникалните антибактериални свойства на среброто. Платът, от който са изработени термо дрехите и бельото на марката DELPHIN ще ви накара да забравите, че ловувате в изключително сурови условия.

Бельото – за риболов ви е нужно такова с повишена функционалност

 Термобельото е бельо с повишена функционалност. То може да изведе влагата и да поддържа терморегулацията на тялото. С други думи, бельото с термична функция е предназначено за тези, които не искат да останат мокри и да замръзнат след физическа активност. Когато сте в условия на невъзможност да се изкъпете и преоблечете, долните дрехи с Thermo функция са единственото решение.

Риболов, дейности на открито, спорт, туризъм: повечето хора, които ги практикуват, отдавна използват термо облекло и по-специално бельо. Днес термобельото е предпочитано дори като обикновено бельо за ежедневието, тъй като освен с дишащите си качества, то впечатлява с това, че е еластично и удобно.

С какво специалното термо облекло и конкретно бельото се различават от другите ви топли дрехи? На първо място по специфичната си структура. Благодарение на специалната технология на сплитане на влакната, между дрехите и кожата се образува въздушна междина, която се загрява от тялото и остава топла през цялото време. Същевременно влагата, идваща отвън не може да проникне, а потта се извежда на повърхността на материята, така че кожата да остане идеално чиста и суха.

Облеклата ни се предлагат в широка гама от размери. Необходимо е да маркирате кода на размера, който желаете да поръчате.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ