• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Панталон Delphin CRUISER Pro

Наличност:
В наличност
Модел:
750005110
Производител:
DELPHIN
Цена
190.00лв.
с ДДС 190.00лв.
на 12 вноски по 18.70 лв.

Описание

Панталоните Delphin CRUISER Pro в зелен и черен цвят предлагат изключителен комфорт и защита от дъжд, вятър и студ. Тези панталони са демонтируеми презрамки и двустранни джобове с цип. Ципът е защитен от покриващ подгъв.

Външният плат от 320D Polyester Taslon е с нанесено полиуретаново (PU) покритие, с воден стълб от до 5 000 мм и дишаемост 3 000 гр. / м2 / 24 ч. Това означава, че ще бъдете добре защитени, дори и при силен дъжд. Тези параметри са достатъчни за комфортен престой сред природата при нашите климатични условия.

Полиуретановото (PU) покритие осигурява добра защита срещу проникването на вода, като едновременно с това, позволява преноса на водна пара от тялото. Подгънатите ръбове се предоставят като стандарт. В долната част на панталоните има цип, с дължина от35 см, така че е възможно да разширите и да носите панталоните, дори когато носите и ботуши.

Освен това, има Velcro ленти, в долната част на панталоните, което ви позволява да пристегнете панталоните около обувките. На панталоните има и колан с ширина от 4 см с пластмасов клипс и с пришит D-пръстен за окачване на различни неща, напр. ключове и др. Освен това, покриващият подгъв на циповете в зоната на чатала е фиксирана с тик-так копчета.

Едно от най-големите предимства на панталоните Delphin CRUISER Pro са уплътнителните подложки в зоната на коленете и седалищната част. Мулти-милиметровият слой от термо и водоустойчива изолация осигурява комфорт при седене или заставане на колене на студена и мокра земя, трева и т.н.

Със сигурност ще оцените тази термозащита, когато сте седнали в лодка. Панталоните предлагат изключителен комфорт при носене, отлична защита от лошо време и идеална комбинация от зелен и черен цвят, като тези характеристики се ценят не само от рибарите, но и от всички любители на природата.

При пране, препоръчваме да използвате специален перилен препарат за функционално облекло и, ако е необходимо, и импрегниращ агент, за да възстановите устойчивото водоотблъскващо покритие на горния слой.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти