• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Връзка за очила Delphin SWIM

Модел:
920121700
Наличност:
Очаква доставка
Цена
4.20лв. 3.36лв.
с ДДС 3.36лв.

Спестявате 0.84лв.

Описание

SWIM е универсален помощник за всички видове очила, които са проектирани за активно спортуване. Благодарение на тази връзка очилата повече няма да падат от главата Ви, а ще увиснат на врата Ви. Тази връзка е плаваща, така че дори и да проявите небрежност няма да нужда да се тревожите, че ще загубите слънчевите или диоптричните си очила. Delphin SWIM е мека, много удобна връзка- за носене и благодарение на регулиращите се съединители ще пасне безпроблемно на всички видове очила.

Технически параметри:

Общ размер: 40x2cm

Помислете само колко неприятности, нерви и пари ще си спестите с една качествена връзка за очила, какъвто е моделът SG SWIM на DELPHIN. С елегантен дизайн, лесно и стабилно закрепване, това просто приспособление е вашият верен приятен по време на риболов, спорт, туризъм и всякакви активности на открито. Моделът се предлага в два страхотни цвята – светло зелен и черен.

Подходяща за слънчеви и диоптрични очила

Връзката е предназначена да защити от изпадане и счупване вашите слънчеви или диоптрични очила. Във всеки от двата случая се касае за сериозен разход на средства, но във втория проблемите, които биха могли да възникнат са доста по-сериозни. Очилата за късогледство или далекогледство коригират зрението – без тях е невъзможно да се визуализират добре близки или отдалечени обекти.

Обезателно трябва да помислите за качествено укрепващо приспособление, ако носите очила с диоптър, и то не такива, нужни само за четене. Шофьорите са най-застрашени от невъзможност да се приберат безопасно у дома след риболов, в случай че очилата им са изпаднали и са се счупили поради липсата на лента, която да ги задържи около врата при неволно изпадане.

Плаваща гумирана лента

Слънчевите очила са необходимост за много хора. Милиони мъже и жени страдат от свръхчувствителни очи и се нуждаят от качествен аксесоар с UV филтър, който да защити ретината от раздразнение и допълнително увреждане. Най-малкото, вероятно сте инвестирали не малко пари в очилата на престижна марка или същите са ви скъп подарък от любим човек. В никакъв случай не бива да ги губите.

Плаваемостта на връзката е едно от най-големите ѝ предимства. Специалният материал не позволява на очилата да потънат в езеро или река, ако случайно изпаднат във водата, докато се опитвате да извадите уловената риба. Материалът е мек, гъвкав и изключително лек – няма да усетите, че носите допълнително приспособление, докато не се наложи да разчитате на навременната му помощ. Почистването на лентата е изключително лесно и удобно. Може да се мие под течаща вода.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти