• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Поляризирани слънчеви очила Delphin SG POWER

Наличност:
В наличност
Модел:
920121230
Производител:
DELPHIN
Цена
40.00лв.
с ДДС 40.00лв.

Описание

Тези високоустойчиви очила с черно-жълт дизайн, при закупуването им получавате две за цената на едно! SG POWERидват в комплект слънчеви очила, който включва жълти и сиви стъкла. Рамката е изработена така че стъклата да могат да бъдат сменяни много лесно и бързо. Има и безопасно заключване на каишката, което трябва да се дръпне, за да може рамката да се отвори и стъклата да се сменят.

След като сте сменили стъклата, просто затворете отново заключването. С SG POWERняма нужда да носите два чифта очила за различна светлина, тъй като сивите стъкла са идеални за силни слънчеви лъчи, а също така и за каране, а жълтите стъкла са удобни за условия на валеж или мъгла. SG POWERидват в текстилен джоб с размер 18 х 10 см, като Delphin SG Case може да бъде допълнително закупен.

Технически параметри:

 • Широчина на носа – 1,8 см
 • Размер на стъклото – 6,5 х 3,5 см
 • Размер на каишката – 13 см
 • Тегло – само 28 гр 

Поляризираните очила Delphin са висококачествен продукт с всички необходими сертификати и тестове изискващи се от Европейския Съюз. Гарантирани са техните медицински проверки и стриктните тестове проведени за да се потвърди качеството на стъклото. 

За да бъде риболовът не само успешен, но също така приятен и безопасен, личната екипировка е от особено значение. Тя осигурява защита както на тялото, така и на лицето и органите на зрението. Нужни са ви висококачествени поляризирани очила, каквито словашката марка Delphin се е погрижила да ви предложи на супер изгодна цена.

Какви трябва да бъдат очилата за риболов?

Очилата за риболов трябва да са оборудвани с поляризиращ филтър. Той има задачата да предпазва очите от отблясъците, които възникват, когато слънчевата светлина се отразява на повърхността на водата или снега. За риболов в слънчево време най-подходящо е да се използват самозатъмняващи се полароидни слънчеви очила със сиви, кафяви и тъмнозелени лещи.

Напоследък очилата с поляризиращи филтри се превърнаха в незаменим аксесоар за повечето напреднали риболовци, особено за тези, които практикуват спининг или риболов с муха. Тези, които вече са използвали такива слънчеви очила, знаят от личен опит колко удобни и практични са те.

Този иновативен атрибут предоставя допълнителни зрителни възможности за риболовците, като например:

 • Проследяване на влакното;
 • Поведението на примамката във водата;
 • Препятствия на дъното на водоема;
 • Риба, дебнеща под камък.

Какво всъщност представляват самите слънчеви очила с поляризация? Очилата с поляризиращи филтри спират отблясъците, които се появяват на повърхността на водата. По този начин  ползвателят има по-добри зрителни способности и може да види какво се случва във водния стълб. Трябва да се знаае обаче, че обхватът на поляризационния ефект е ограничен.

Обхватът на действие ще се различава в зависимост от това под какъв ъгъл спрямо водата и на каква височина се намира риболовецът. По правило за повечето поляризирани очила за риболов радиусът на забележим ефект е ограничен до разстояние от 10-15 м. Следователно те достигат максимален ефект в близост до бреговата зона или на близко разстояние от лодката.

Очилата Delphin SG POWER се доставят в мек защитен джоб. По желание можете да закупите допълнително твърд кейс за по-надеждно съхранение.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти