• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Калъф за въдици Delphin HAZARD 150 см

Наличност:
В наличност
Модел:
101001520
Производител:
DELPHIN
Цена
116.00лв.
с ДДС 116.00лв.
на 12 вноски по 11.42 лв.

Описание

Здрав калъф с 2 отделения от марката Delphin, създаден специално за любителите на сомски риболов. Целият калъф е здраво подплатен с мек, но плътен вътрешен пълнеж с дебелина 6 мм. По време на транспорта не е нужно да се притеснявате ни най-малко за въдиците си. Освен това има много специфичен дизайн, който ви позволява да разкопчавате и разгъвате горната част, което ви осигурява отличен достъп до калъфа.

Поставянето или изваждането на въдиците ще бъде много удобно и лесно при всякакви обстоятелства. В долната част на калъфа ще намерите практични държачи за въдици. Въдиците могат да бъдат фиксирани с велкро, след като ги поставите. В резултат на това те винаги ще са на мястото си и няма да се движат и няма да се повредят по никакъв начин.

При проектирането на този калъф мислехме и за различни размери на макарите и дължини на дръжките на въдиците. Отделенията за макарите осигуряват щедро пространство, което гарантира, че всека стандартен монтаж за сом ще се побере в калъфа.

Delphin HAZARD е изработена от много издръжлива, висококачествена материя, която предотвратява нейното износване. В частта за съхранение на макарите сме предвидили добавка от здрав водоустойчив материал, осигуряващ допълнителна защита дори в случай на поставяне върху мокра или мръсна земя.

Калъфът има много практичен джоб от водоустойчив материал отстрани, в който можете да съхранявате различни риболовни принадлежности с по-малки размери, или вашите документи и мобилен телефон. Транспортирането е улеснено и от дръжки, както и презрамка с подплата.

Технически параметри:

  • Модел: Delphin HAZARD 150см
  • Външна дължина на калъфа: 152 см
  • Дължина на страничния джоб: 26 см
  • Частта за въдиците: 270см / 2 бр

Видео

Препоръчани продукти