• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin CAVYAR Match / 3 части 13Ft/5-20g

Модел:
140920013
Наличност:
Очаква доставка
Цена
205.00лв.
с ДДС 205.00лв.
на 12 вноски по 20.18 лв.

12 x 19.95 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Наистина лека и елегантна въдица за мач риболов, CAVYAR ще бъде оценена от всички любители на висококачественото оборудване. Въдицата е част от серията “UnitY” като въдиците от тази серия са изработени от висококачествени японски пръчки TORAY: Благодарение на карбона, въдицата е изключително лека, което е много важно при риболова с мач техника.

Въдицата CAVYAR, състояща се от три части, е с много гъвкава горна част по време на замятане, но по време на издърпване на рибата, нейното параболично действие е наистина видимо, и няма да имате проблем да издърпате дори по-голяма, широка риба, използвайки меки риболовни влакна.

Прецизното разположение на водачите (първият водач е с двойни крака, като следващите да с единични), в комбинация с използвания висококачествен карбон, гарантират перфектния баланс на въдицата. Черните полу-матови пръчки, с дръжка, изработена от комбинация от черна EVA и корк и лекото легло за макара правят този мач наистина страхотен спътник на всеки любител на мекия риболов. CAVYAR е символ на издръжливостта!

Технически параметри:

 • Модел: 13 фута (396 см) / 5-20гр
 • Брой части: 3
 • Брой водачи: 14
 • Диаметърът на бланката над дръжката: 14 мм
 • Тегло: 198гр
 • Транспортна дължина: 137см
 • Дръжка: корк + EVA пяна
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 50см

Заслужава си да инвестирате една скромна сума в супер леката и удобна въдица за плувка за мач риболов от серията DELPHIN Cavyar, съставена от 3 части. Моделът е с 14 броя водачи и диаметър на бланката над дръжката 14мм. Дръжката е изработена от корк и EVA пяна – материали, които гарантират лекота на пръта и много стабилен захват.

С какво мачовата въдица се различава от останалите?

Правилно оборудваната мач въдица е наистина универсално решение. Може да се използва ефективно там, където обикновено се лови с мухарски въдици и където фидерите работят с пълна увереност. В много случаи мачовете са тези, които печелят, когато рибите са изключително внимателни, следователно те не се доближават до брега и поемат само тънки платформи.

Нека отбележим веднага, че мачовите и болонезе пръчките не са едно и също нещо. Мачовите въдици са по-мощни. Като правило те се състоят от 2 - 3 секции, свързани посредством щекерни възли, а болонезите имат телескопичен дизайн. В интерес на истината мач – телескопите също не са рядкост.Те обаче се отличават с по-надежден макародържател, пръстени на високи опори и удобна коркова или дуплонна дръжка.

В основата на мач въдицата стои бланк с дължина 3.6 до 4.8м. Съвременните въдици за плувка на Delphin са изработени от високомодулен въглерод, поради което са леки и едновременно издръжливи. Голям брой водачи в леки рамки разпределят най-ефективно товара през бланка и осигуряват плавно приплъзване на тънката линия при замятане.

Задачата на мачовата въдица е да осигури възможно най-дългото хвърляне на леки поплавъчни монтажи и удобно, уверено да проведе игра с големи риби. Въпреки това, в зависимост от предназначението, въдиците Match са разделени на няколко класа: класически за леки платформи и за риболов в течаща и спокойна вода.

Delphin CAVYAR Match от 3 части е с прецизно разположени водачи, осигуряващи перфектния баланс. Дръжката от EVA пяна и корк допълва усещането за стабилност при риболов във всякакви условия.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти