• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ADDYCT Spin / 2 части 6,6ft/M

Модел:
110393020
Наличност:
Очаква доставка
Цена
127.00лв. 101.60лв.
с ДДС 101.60лв.

Спестявате 25.40лв.

на 12 вноски по 10.00 лв.
Описание

Отдайте му се, ADDYCT ще спечели вашето сърце и душа! Нашият НАЙ-ВИСОК модел за спининг е изграден от първокласна японска заготовка Torray и неговото предназначение става ясно още от първи поглед. Риболов от лодка на щука, бяла риба или с модерни гумени примамки. Първоначално, можете да помислите, че пръчката е много твърда, но тя следва примамката наистина добре, без мека полу-парабола.

Фина пръчка от карбон, която е лека като перце, и  гарантира, че няма да се изморите дори и след целодневен риболов. Това е наистина модерна и елегантна въдица, която ще ви направи наистина горди. Тя е част от серията UnitY, което означава, че е пръчка, изработена от японска заготовка Toray

Технически параметри:

 • Модел: 6,6 фута / M 
 • Брой части: 2
 • Брой водачи: 8
 • Диаметърът на заготовката над дръжката: 13 мм
 • Транспортна дължина: 103см
 • Тегло: 120гр
 • Дръжка: EVA пяна и гумен корк
 • Дължина на дръжката  (от началото на дръжката до средата на макародържача): 27см

Спинингът е такъм, присъстващ в арсенала на всеки риболовец, което се дължи на универсалните възможности на този риболовен уред. Спининговите пръчки обаче се различават по своето предназначение и възможности. В това отношение въдицата Delphin ADDYCT Spin / 2 части 6,6ft/M се различава от останалите модификации от серията по няколко параметъра. Тя е идеалното решение за риболов от лодка с модерни гумени примамки.

Материалът  – важен фактор при избора на спининга?

Както вече споменахме, спининг въдиците се различават според метода на риболов, за който са предназначени и техническите им характеристики. Това означава, че изборът на правилния вариант на пръта е от голямо значение. Въдицата трябва да е подходяща за някои специфични условия на риболов, за улов на определена риба и съобразена с методите на риболов на определено място.

Макар за основен критерий при избора на спининг да се смятат дължината и теста на пръчката, материалът е не по-малко важен. Спинингите са леки пръчки, поради факта, че за направата им се използват основно композитни материали. Можем да ги разделим на няколко групи:

 • FX: Най-простите пръчки, които радват с ниска цена. При внимателно боравене те могат да свършат доста добра работа. Много известни производители произвеждат такива бюджетни пръчки, за да привлекат клиенти с ниска цена;
 • Vengeance Spinning: Златната среда. Цената на въдиците е разумна, а качеството е високо. Композитните бланки преобладават у повечето риболовци. Този тип въдици са леки, много издръжливи, не изискват поддръжка, могат да издържат значително тегло на уловената риба;
 • Lesath Spinning: Това е оборудване за професионалисти. Въдиците от този вид се отличават със своята здравина и гъвкавост. Вярно е, че съществуват така наречените високомодулни бланки, чиято крехкост не позволява на неопитни риболовци да ги използват.

Delphin ADDYCT Spin - 6,6ft е изработена от от първокласна японска заготовка Torray. Невероятната ѝ лекота, се съчетава с изключителна здравина и гъвкавост. Toray е най-големият производител на въглеродни влакна в света с глобален капацитет от 29 100 метрични тона годишно въглеродни влакна TORAYCA™, произведени в Съединените щати, Япония, Франция и Южна Корея.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти