• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ADDYCT Spin / 2 части 7ft/M

Наличност:
В наличност
Модел:
110393040
Производител:
DELPHIN
Цена
136.00лв.
с ДДС 136.00лв.
на 12 вноски по 13.39 лв.

Описание

Отдайте му се, ADDYCT ще спечели вашето сърце и душа! Нашият НАЙ-ВИСОК модел за спининг е изграден от първокласна японска заготовка Torray и неговото предназначение става ясно още от първи поглед. Риболов от лодка на щука, бяла риба или с модерни гумени примамки. Първоначално, можете да помислите, че пръчката е много твърда, но тя следва примамката наистина добре, без мека полу-парабола.

Фина пръчка от карбон, която е лека като перце, и  гарантира, че няма да се изморите дори и след целодневен риболов. Това е наистина модерна и елегантна въдица, която ще ви направи наистина горди. Тя е част от серията UnitY, което означава, че е пръчка, изработена от японска заготовка Toray

Технически параметри:

 • Модел: 7 фута / M 
 • Брой части: 2
 • Брой водачи: 9
 • Диаметърът на заготовката над дръжката: 13 мм
 • Транспортна дължина: 111см
 • Тегло: 129гр
 • Дръжка: EVA пяна и гумен корк
 • Дължина на дръжката (от началото на пръчката до средата на макародържача):: 31см

Японска бланка Toray – карбонови нишки с най-високо качество

Ако сте твърдо решени да се снабдите с добра въдица за блесна, то Delphin ADDYCT Spin е перфектният избор. Едно от основните предимства на модела е японската бланка Toray, на която си заслужава да обърнем по-специално внимание. Благодарение на този високотехнологичен материал, ще ви бъде удобно и лесно да ловите часове наред, без да почувствате никаква умора.

Карбоновите влакна са отличен материал за производство на високопроизводителни бланки за въдици. Тъй като имат много високо съотношение на якост спрямо тегло, те се огъват, когато са под натоварване, и бързо се изправят, когато товарът се свали. Тази характеристика се нарича възстановяване.

Бланките, изработени с по-висококачествени въглеродни влакна, са по-чувствителни от тези, направени с по-лоши материали, защото е възможно да се използва по-малко материал за постигане на желаната твърдост на заготовката. Въдиците за блесна от серията Addict Spin се отличават с невероятна лекота, която се дължи именно на материала, а както знаем при въдиците по-ниското тегло е равно на по-висока чувствителност на пръчката.

Съвременната бланка за въдица е направена от материал, базиран на карбонови влакна, който се нарича препрег (предварително импрегниран). Материалът се състои от въглеродни нишки, които са импрегнирани със смола и подкрепени от тъкана подложка. Тази предварително импрегнирана суровина представлява гъвкава тъкан, преди да бъде валцувана върху стоманен цилиндър и втвърдена.

Въдицата за блесна Delphin Addict Spin е изработена с уникалните материали на японската компания „Toray group”. С въвеждането на де факто стандартното влакно „T300“, преждата TORAYCA ™ доказва своята висока производителност в много производствени сфери. Независимо дали става въпрос за якост на опън, модул на опън или комбинация от двете, влакната на японската компания винаги ще предложат най-доброто представяне.

Дръжката на въдицата е изработена от EVA пяна и гумен корк, което допринася допълнително за нейната лекота. Общото тегло на продукта е само 129 гр.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти