• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ZANDERA XCS 40T 230cm/5-28g

Модел:
101001495
Наличност:
В наличност
Цена
170.00лв.
с ДДС 170.00лв.
на 12 вноски по 16.73 лв.

12 x 16.55 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Успехът на  Zandera не ни остави безпристрастни, затова решихме да представим на пазара подобрена версия под формата на модел, наречен ZANDERA XCS 40T. Това е уникална въдица, която буквално ще се превърне в страхът на назъбените рицари.

XCS означава EXCLUSIVE. Благодарение на ексклузивните технологии, въдицата е изградена върху 40T XCS бланка. Това я прави невероятно бърза, твърда и изключително лека и тънка. Тя е снабдена по цялата си дължина с висококачествени водачи Seaguide в златен вариант, които се съчетават добре с матово черния дизайн. Макародържачът е направен много нестандартно, но благодарение на това пасва идеално в дланта на ръката ви и е изключително удобен. Освен това има премахващ се капак, който позволява директен контакт на ръката с бланката. Цялата дръжка е снабдена с карбонова оплетка, която създава визуално впечатляващата кръстосана структура и значително укрепва и тази част на въдицата. Изключителен дизайн и комфорт при риболов се допълват от елементите, изработени от материал PURE CORK, разположени над макародържача и в края на дръжката.

Благодарение на своите свойства, ZANDERA XCS 40T е перфектното оръжие за зандери, което ви кара да попаднете под магията на риболова на тази красива риба.


Технически параметри:

Модел: 230 см / 5-28г /

Брой части: 2

Диаметър на бланката над дръжката: 11,4 мм

Брой водещи очи: 9

Транспортна дължина: 119,5 см

Тегло: 130гр

Дръжка: сплит, корк

Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 35 cm

Видео

Препоръчани продукти