• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ZEPHYR Spin - 255cm/50g

Модел:
110378255
Наличност:
Очаква доставка
Цена
74.00лв.
с ДДС 74.00лв.
Описание

Цялата серия Delphin ZEPHYR е изградена от 24Т карбонови бланки и въпреки ниските си цени, са снабдени с SIC водачи, което е предимство в тази категория. Тъмнозелен цвят, дръжка покрита с корк и DPS макародържач. Серията предлага различни размери и капацитет, които ще привлекат всички рибари почитатели на спининг риболова. Златистия дизайн и контраст на водачите с светлозеления цвят е само допълнение към характера на пръчката. Delphin ZEPHYR няма конкурент в съотношението между предлагане на качество и изпълнение и цена.

Технически параметри: 

 • Модел – 255 см / 50 гр
 • Брой части – 2
 • Диаметър на бланката над дръжката – 11,3 мм
 • Брой водачи – 10
 • Дължина при транспортиране –135 см
 • Тегло – 180 гр
 • Дръжка – корк
 • Дължина на дръжката  (от началото на дръжката до макародържача) – 39 см

Представяме ви по-дългият модел спининг въдица от серията Delphin ZEPHYR Spin. Изключително изгодната цена на тази пръчка не бива да бъде причина за вашето подозрение. Това е евтин продукт, който обаче е изработен от висококачествени материали. Бланката е направена изцяло от 24Т карбон, а дръжката е покрита с корк. Лека, мощна и супер удобна пръчка, подходяща за ловене на средни до големи екземпляри.

Висококачествени SIC водачи

Въдицата Delphin ZEPHYR Spin - 255cm/50g е оборудвана с 10 броя SIC водачи, спрямо 9 при 240cm/40g модела. Повечето водачи, които ще намерите на пръчките днес, имат метална рамка и керамичен пръстен, по който се плъзга влакното. Този пръстен може да варира значително в цената. Например, един единствен водач на спининг прът може да струва над $30 или само няколко долара.

Силициевият карбид или SiC обикновено се счита за най-добрият материал за изработка на водачи днес. Той предлага супер гладка повърхност за по-малко триене на влакното по време на замятане и изтегляне. По-малкото триене означава по-дълги замятания и по-малко нагряване, а топлината, както знаем, може да бъде фатална, когато става въпрос за риболовни влакна.

Удобна дръжка с корково покритие

Когато избирате нова спининг въдица е необходимо да имате удобна и лека дръжка със стабилен захват, дори когато е мокра. Тя трябва да може да предава деликатните вибрации на голям сом, който кълве вашата стръв, а коркът отговаря идеално на всички тези изисквания.Хубава, нова, свежа, ясна, висококачествена коркова дръжка е нещо красиво.

Качеството на корка, използван от словашката марка е винаги на нужната висота. Коркът превъзхожда повечето полимерни материали по отношение на тегло, устойчивост на триене, влагонепропускливост и плаваемост. Ако случайно изпуснете въдицата от 24Т карбон и дръжка от корк в реката, тя няма да потъне и да бъде изгубена.

Спининг въдиците от серията ZEPHYR на словашката марка Делфин са оборудвани с висококачествен DPS макародържач. Макародържачът FUJI DPS е класическият фаворит сред продуктите на много от производителите, тъй като вътрешността на цевта му е оребрена за по-добро сцепление на детайлите.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти