• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Телескоп Delphin RONIN 3m

Модел:
191000300
Наличност:
Очаква доставка
Цена
27.50лв.
с ДДС 27.50лв.
Описание

Универсален и лек директен телескоп RONIN, проектиран за улов с плувка или за риболов със стойка. В нашето предложение ще намерите модел, с дължина от 3 метра, който може да се използва при улов на риби примамки или като първа контактна въдица, когато искате да обучите детето си на риболов. 4-метровата въдица е идеална за улов на по-големи риби, като костур, платика или бабушка.

RONIN е изработена от висококачествен карбон, поради което тя е лека, но същевременно е гъвкава и твърда. Нейната конструкция гарантира незабавно засичане на рибата. Металният краен водач за фиксиране на монтажа е разбира се, задължителен. Долната част на въдицата е оборудвана с метална нишка. С RONIN можете да се разхождате във водата и да я замятате като истински самурайски меч. 

Технически параметри

 • Модел: 300см
 • Брой части: 3
 • Брой водачи: 1
 • Диаметър: 13 мм (в дръжката)
 • Тегло: 88гр
 • Транспортна дължина: 133см

Първата въдица на всеки начинаещ рибар е обикновено директен телескоп. В това отношение Ronin 3m е едно страхотно предложение от словашката марка DELPHIN. Телескопът е изработен от висококачествени карбонови влакна, което го прави лек и удобен дори за деца. Идеален модел за риболов с плувка или стойка с дължина 3м, който е с едновременно твърда и гъвкава структура.

Особености и предимства на телескопа

Телескопът е идеалният тип въдица, когато се изисква компактност. Можете да го носите в раница или да го държите в колата си, без да заема излишно пространство. Като принцип на работа, телескопите не се отличават драстично от класическите спининг въдици. Те изпълняват всички основни функции на своите аналози, които са с по-голяма дължина на пръта в сгънато състояние.

Като конструктивна особеност, телескопите представляват сгъваем комплекс, при който горната част на въдицата може да влезе във вътрешното пространство на долната. По този начин само първият компонент на спининга ще остане в сгъната форма и тя ще определя целия размер на пръта.

Висококачественият карбонов модул на марката Делфин, заедно с разкроя на пръта с минимален конус, осигуряват на въдиците Ronin много висока твърдост и невероятна лекота. Минимизирането на конуса и теглото на прътите в крайна сметка дава оптимален баланс. Работата с тази серия директни телескопи е много лесна и проста. Те перфектно се справят както с дълги хвърляния, така и с филигранно повеждане на рибата, уловена на куката.

Несъмнено основната характеристика на всички директни телескопи, включително серията Ronin, е така нареченият „комбиниран връх“. Едната му половина е куха, другата е монолитна. Именно този дизайн преразпределя натоварването, което предпазва самия връх от претоварване и прегъване. И най-важното, монолитният компонент на върха действа ефективно като амортисьор, предпазвайки влакното от скъсване при прекалено остра, твърда кука.

Моделът се състои от 3 части с 1 брой метален краен водач за фиксиране на монтажа. В сгънато състояние тази въдица е с дължина 1,33м, но при разгъване дължината ѝ достига перфектните 3 метра.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти