• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin OPIUM Feeder V2 SHRINK 330cm/80g

Наличност:
В наличност
Модел:
130383410
Производител:
DELPHIN
Цена
158.00лв.
с ДДС 158.00лв.
на 12 вноски по 15.55 лв.

Описание

Втората и подобрена версия на любимите фидер въдици OPIUM ще привлекат всички любители на меките върхове за отрицателно време. Ние създадохме тази тънка, но здрава въдица, от категорията Light, от 30T карбон, която ще се справя в борбата с големи риби при използването на тънки монтажи.

Пръчката е оборудвана с водачи на американската марка SEAGUIDE. Когато сте на риболов с OPIUM V2, ще се насладите на нейното пълно параболично действие на което можете да разчитате на 100%. Визуално, въдицата е сходна със своя предшественик, но ние добавихме няколко неща, които я правят въдица от по-високо ниво.

Дръжката е изработена от здрав ГУМИРАН КОРК и голяма част от нея е покрита с черна NEO-FOAM. Нейният луксозен характер се подчертава от използването на макародържач FUJI. Над него има декоративен и ръчно изработен елемент от карбонова лента. Връзките между всички части са подсилени чрез метални пръстени. Въдицата се доставя с три върха.

Технически параметри:

 • Модел 330см / 80гр
 • Брой части: 3
 • Транспортна дължина: 116см
 • Брой водачи: 12
 • Тегло: 195гр
 • Дръжка: NEO-FOAM и RUBBER CORK
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 44см

Delphin OPIUM V2 Feeder е една наистина луксозна пръчка, окомплектована с 3 броя карбонови върхове за същата серия. Изработен от високомодулен 30Т карбон, прътът впечатлява с огромната си мощ, въпреки невероятно тънкото си тяло. Моделът е изработен по начин, осигуряващ оптимално параболично действие, дори когато се борите с малки риби, използвайки най-малките хранилки.

Здравина и сила на карбоновия прът

Силата на бланката се дължи на укрепена част от плътно изплетени въглеродни нишки. Същата е полирана и покрита с тънък слой матов лак. Идеално тънкият дизайн на бланката е в пълен синхрон с луксозната дръжка, изработена от гумиран корк, покрит с NEO-FOAM материал. Ръкохватка като тази осигурява здрав и стабилен захват при всякакъв климат и условия на риболов.

Луксозната серия, към която принадлежи Delphin OPIUM Feeder V2, е оборудвана с макародържач FUJI и водачи SEA GUIDE с тънък SIC пълнеж. Елегантната визия на модела SHRINK се допълва от златни букви и аксесоари. При нас ще намерите този луксозен фидер прът на супер изгодна цена.

Задължителни характеристики на фидер въдицата

Фидер пръчките се използват за онази категория риби, които живеят и се хранят близо до дъното на водоема. Фидерите се смятат за едни от най-популярните приспособления за риболов, като отличителен белег при тях са сменяемите върхове, които могат да варират по сила.

Фидерът е английски дънен риболовен такъм, както и метод за улов на риба с този такъм. Основните разлики между фидера и другите дънни принадлежности са, че този метод на риболов използва пръчка с чувствителен връх, която служи като сигнализатор за покълване и специална хранилка със стръв за привличане на рибата.

Сред най-добрите представители на този тип въдици е и DELPHIN OPIUM Black Feeder 330cm/80g. Основните разлики между фидер и спининг пръчките включват наличието на голям брой малки пропускателни пръстени, монтирани на ниски стойки и няколко сменяеми накрайника, предназначени за риболов с хранилки с различно тегло, както и сигнализатори за ухапване. Върховете имат различна твърдост и ви позволяват да изберете оптималния баланс между алармата за ухапване и теглото на хранилката.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти