• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin RIVER Trophy NXT X-TREME 400cm 4 върха

Модел:
101002513
Наличност:
Очаква доставка
Цена
190.00лв.
с ДДС 190.00лв.
на 12 вноски по 18.70 лв.

12 x 18.49 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

RIVER TROPHY NXT XTREME е, подобнA на версията NXT, подходяща за фидер риболов на реки и поточета, както и на всички места, където имате нужда от солидна въдица с голямо акция при кастинг. В този случай обаче бланката има още повече мощност, която работи най-добре при екстремни условия.

Подобно на предишната версия, NXT е предназначен за фидер речен риболов на места, където е необходимо да се използва твърда въдица с голямо натоварване при замятане. Благодарение на 24T карбонова твърда бланка, вие също можете да спрете бягството на силна риба, като същевременно изобщо не губите предимствата на фидер въдицата. Бланката има акция до 250g, което ви позволява да използвате тежки фидер кошници, необходимост в речния поток. В долната част на бланката над дръжката, задната част на въдицата е подсилена с тъмен напречна обвивка, както беше при предходния модел. За останалата част от бланката е използвана технологията PowerWrap, която привлича вниманието при първия контакт с въдицата. Същността му е в допълнителното навиване на карбон около бланката, което постига значително увеличаване на здравината и устойчивостта на претоварване, което означава много по-дълъг живот и намалена податливост към механични повреди. Индивидуалните части на въдицата са подсилени със стоманен PowerJoin пръстен, който минимизира възможността от счупване на връзката.

RIVER TROPHY NXT има качествени водачи със SIC пълнеж и солиден макародържач. Един от най-интересните елементи на въдицата несъмнено е нейната сложна дръжка. Тя е проектирана от комбинация от материали EVA и гумиран корк, заедно създавайки красиво проектирана дръжка. Поради естеството на бланката, въдицата се доставя с 2 карбонови и 2 CarbonGlass върха, с уголемени водачи.

 

Технически параметри:

 

Модел: 400см / 250гр

Брой части: 3

Диаметър на бланката над дръжката: 15,8мм

Брой водачи (пръчка + връх): 8 + 5

Транспортна дължина: 139см

Тегло: 370гр

Дръжка: EVA пяна + ГУМЕН КОРК

Дължина на дръжката (от дъното на въдицата до центъра на макародържача): 53 см

Върхове: 2xCarbonGlass (Light, Medium), 2xCarbon (Heavy, U-Heavy)Видео

Препоръчани продукти