• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin CORSA BLACK Carp SiC 360см /3.00lbs /2 части

Модел:
101001268
Наличност:
В наличност
Цена
130.00лв.
с ДДС 130.00лв.
на 12 вноски по 12.80 лв.

Описание

Серия от шарански въдици с изключително елегантен черен дизайн, представляващи наистина изключителни модели въдици в средната ценова категория.

Corsa Black е изградена върху висококачествена 24T карбонова бланка, подобна на доказания и много популярен модел ETNA E3. На пръв поглед въдицата изненадва с изключително тънката си бланка, несъмнено една от най-тънките на пазара в своя клас.

Независимо от това, тя запазва страхотните си параболични свойства при хващане или замятане. Освен това технологията PowerWrap се прилага върху бланката по цялата й дължина, което се забелязва, когато за първи път влезете в контакт с пръчката.

Това е допълнително навиване на карбон около въдицата, постигащо значително увеличение на здравината и устойчивостта при претоварване, което на практика означава много по-дълъг живот и намалена податливост към механични повреди. PowerWrap технологията също е върху цялата дръжка, така че се държи по-добре в ръката и заедно с гумираната Shrink пяна в края създава перфектна противоплъзгаща се повърхност.

CorsaBlack също има връзка PowerJoin. По същество това е незабележим детайл, който обаче е много важен елемент от въдицата. Същността му е в малък метален пръстен, монтиран в края на всяка част, т.е. в точката на свързване с другата част. Целта на този пръстен е да сведе до минимум възможността от повреда на бланката, удължавайки живота й и подобрявайки издръжливостта на въдицата.

Бланките са снабдени с доказани SIC водачи, които няма да ви разочароват при никакви обстоятелства, независимо от използването на влакно или корда.

Технически характеристики:

 • Модел: 360 см/3,00 lbs
 • Брой части: 2
 • Диаметър на бланката над дръжката: 12,5 мм
 • Брой водачи: 6
 • Транспортна дължина: 187 см
 • Тегло: 300гр
 • Дръжка: PowerWrap, Shrink и EVA пяна
 • Дължина на дръжката (от долната част на въдицата до центъра на макародържача): 57 см
 • Размер на водача: 50 см

Серията Corsa Black на словашката марка Delphin е налична в няколко варианта, като тук ви представяме модификация от 2 части с дължина 360см. Шаранджийските въдици на този производител са предпочитани от много любители на сладководния риболов заради отличното съотношение между качество и цена. В модела присъстват патентованите дизайни на марката: PowerJoin и PowerWrap.

Пътят на шаранджийския прът от проекта до крайния потребител

Шаранджийската въдица е комерсиален продукт, за чието производство се разходват различни ресурси, включително при най-нискобюджетните модели. Преди такава пръчка да бъде пусната на пазара се преминава през различни етапи в разработката и създаването на прототипа. Според статистиката от първоначалния прототип до крайния модел, който вече влиза в масово производство и продажба, могат да изминат около две години.

През това време новият модел се тества в различни съотношения, така че по-късно да стане възможно да се идентифицират всички недостатъци и положителни аспекти. През този период могат да се направят значителен брой промени в концепцията на формата, докато специалистите постигнат желания резултат.

Доколко важен е материалът?

Естествено, в съвременното производство е обичайно да се използват само най-надеждните и подходящи материали. В момента специалистите използват въглеродни влакна, както и други композитни материали, които са в състояние да задоволят всички съвременни технологии за изплитане.

Новите технологии позволяват на специалистите да разпределят въглеродните влакна по такъв начин, че бланката, както и други отделни елементи, да придобият специални характеристики, много близки до съвършенството. Все пак всеки риболовец има право да предявява свои изисквания към въдицата, което зависи преди всичко от избраното място за риболов и от личния маниер и професионализъм при боравене с въдицата.

Въдиците Delphin CORSA BLACK Carp са монтирани на изключително качествени бланки. Този тип бланка съчетава хармония, чувствителност, а също и сила. Тези пръти имат напълно индивидуално и дори уникално действие, което принадлежи към категорията на второ поколение. Акцията от своя страна ви позволява да използвате пръчката по цялата ѝ дължина, докато натоварванията могат да варират в диапазона от двадесет процента във всяка посока.

Видео

Препоръчани продукти