• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin CORSA BLACK Carp SiC 390см /3.50lbs /3 части

Модел:
101001272
Наличност:
Очаква доставка
Цена
156.00лв.
с ДДС 156.00лв.
на 12 вноски по 15.36 лв.

12 x 15.18 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Серия от шарански въдици с изключително елегантен черен дизайн, представляващи наистина изключителни модели въдици в средната ценова категория.

Corsa Black е изградена върху висококачествена 24T карбонова бланка, подобна на доказания и много популярен модел ETNA E3. На пръв поглед въдицата изненадва с изключително тънката си бланка, несъмнено една от най-тънките на пазара в своя клас. Независимо от това, тя запазва страхотните си параболични свойства при хващане или замятане. Освен това технологията PowerWrap се прилага върху бланката по цялата й дължина, което се забелязва, когато за първи път влезете в контакт с пръчката. Това е допълнително навиване на карбон около въдицата, постигащо значително увеличение на здравината и устойчивостта при претоварване, което на практика означава много по-дълъг живот и намалена податливост към механични повреди. PowerWrap технологията също е върху цялата дръжка, така че се държи по-добре в ръката и заедно с гумираната Shrink пяна в края създава перфектна противоплъзгаща се повърхност.

CorsaBlack също има връзка PowerJoin. По същество това е незабележим детайл, който обаче е много важен елемент от въдицата. Същността му е в малък метален пръстен, монтиран в края на всяка част, т.е. в точката на свързване с другата част. Целта на този пръстен е да сведе до минимум възможността от повреда на бланката, удължавайки живота й и подобрявайки издръжливостта на въдицата.

Бланките са снабдени с доказани SIC водачи, които няма да ви разочароват при никакви обстоятелства, независимо от използването на влакно или корда.

 

Технически характеристики:

 

Модел: 390 см/3,50 lbs

Брой части: 3

Диаметър на бланката над дръжката: 13,5 мм

Брой водачи: 6

Транспортна дължина: 136 см

Тегло: 430 гр

Дръжка: PowerWrap, Shrink и EVA пяна

Дължина на дръжката (от долната част на въдицата до центъра на макародържача): 65 см

Размер на водача: 50 см

 

Видео

Препоръчани продукти