• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Телефидер Delphin LYCAN - 390cm/100g

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101001302
Производител:
DELPHIN
Цена
126.00лв.
с ДДС 126.00лв.
на 12 вноски по 12.40 лв.

Описание

Изключителна телескопична въдица, комбиниращи компактни размери за транспорт, с всички изисквания на качествена пръчка за фидер риболов. Това са параметрите на LYCAN Telefeeder.

Пръчка, чието основно мото е в минималистичните размери за транспорт. Индивидуалните сегменти са изработени от висококачествени пръчки, които, при разпъване, създават перфектно работещо цяло с параболично действие. Пръчката е подсилена по цялата си дължина с технологията PowerWrap, т.е. чрез допълнително навиване на карбон по бланките. Целта на това е да се повиши здравината (но не и твърдостта), но и устойчивостта на механични повреди, което води до много по-дълъг експлоатационен живот. Второто предимство на тази технология е впечатляващата структурирана повърхност на бланката, което помага на пръчката да придобие уникален, оригинален вид. Добавен е и акцента от много приятна на допир дръжка, изработена от EVA пяна, която в комбинация с намотките на PowerWrap създава изключителна неплъзгаща се повърхност.

Краят на пръчката е с изключително впечатляващ дизайн и, благодарение на коничното удължение, усещането е много приятно по време на замятане. Отделните части са оборудвани със солидни, еднопътни водачи, които водят влакното идеално и подпомагат до понижението на общото тегло на пръчката.

LYCAN Telefeeder е наистина уникална въдица за фидер риболов, която доставя удоволствие чрез своите транспортни размери, интересен дизайн и изключително качество на достъпна цена.


Технически параметри:

Модел: 390см / 100гр

Брой части: 6

Диаметър на бланката над дръжката: 16 мм

Транспортна дължина: 91см

Тегло: 190гр

Дръжка: FullShrink

Дължина на дръжката (от начлото на въдицата до центъра на макародържача) : 50см

3 броя върхове CarbonGlass- U-Light, Light, Medium