• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Шарански телескоп Delphin PARTISAN - 330cm/110g

Модел:
101001351
Наличност:
В наличност
Цена
78.00лв.
с ДДС 78.00лв.

Описание

Телескопична въдица за шаран, която не може да бъде объркана, благодарение на специфичния си дизайн. Бланката е проектирана в матово военно зелено и черно, допълнено от фини червени елементи. По този начин се постига скромен, но изключителен визуален ефект, който със сигурност ще харесате.

Събрани заедно, отделните сегменти образуват надеждна тънка бланка, която, като цяло, работи отлично и може да се справи с риба от по-висока теглова категория. Всяка част е оборудвана със солиден водач, с устойчив SIC пълнеж в края, което означава, че няма да имате проблеми, когато използвате различни влакна или дори връв.

Можете надеждно да монтирате макарата в класическото, но доказало се PCB гнездо. Коничната удължена дръжка, изработена от EVA пяна е проектирана да пасне идеално в дланта ви и да позволи удобно замятане или работа с въдицата.

Ако изберете Delphin PARTISAN, със сигурност ще оцените компактните размери за транспорт, с които се характеризират телескопичните въдици. Освен това, ще получите и уникална и оригинална въдица в своето оборудване, която ще привлича внимание до водата.

Технически параметри:

 • Модел: 330см / 110гр
 • Брой части: 6
 • Брой водачи: 5
 • Диаметърът на бланката над дръжката: 20 мм
 • Тегло: 300гр
 • Транспортна дължина: 90см
 • Дръжка: сплит, EVA пяна
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 55cm

Серията DELPIN CARPAT включва различни видове такъми и екипировка, предназначени специално за риболов на шаран. Не е случайно, че шаранджийския телескоп Delphin PARTISAN е декориран в класическия камуфлажен принт, залегнал в цялата гама шаранджийски продукти на марката. Компактни размери при сгъване, солиден водач и удължена конична дръжка – това са само част от дизайнерските особености телескопичната пръчка Партизан.

Защо си заслужава да инвестирате в добра телескопична пръчка за шаран?

Удобен и лесен за използване, телескопът е най-популярният вид въдица, използван при риболов с плувка. Телескопичната пръчка е лесна за пренасяне и транспортиране. Позволява ви да извършвате операции, които са невъзможни с други дизайни. Като премахнете ограничителната капачка от „телескопа“, можете да изключите или смените всяко коляно, което е много удобно в случай на счупване на върха или средните колене.

Телескопичният дизайн също ви позволява да скъсите или удължите пръчката по ваш вкус. Смята се, че съотношението между общата дължина на коляното и ставата трябва да бъде 6:1. При свързване и разединяване на коленете натоварвания трябва да се прилагат само по оста на пръта. Не се допускат изкривявания в зоната на ставите.

С какво е различна шаранджийската пръчка?

Съвременните технологии предлагат на рибарите огромно разнообразие от въдици. Телескопите заемат специална ниша в този специфичен пазар и продължават да се радват на засилен интерес, основно заради компактните си размери и удобно пренасяне. Шаранджийските въдици се различават по няколко особености на дизайна.

Повечето шарански въдици се състоят от две части, но има и пръчки, състоящи се от три или четири части (за по-лесно съхранение и транспортиране), както и телескопи. Когато купувате шаранджийска въдица, обърнете специално внимание на съединенията, защото ако имат дефекти, пръчката може да ви подведе в най-решителния момент.

Пръчките за шаран се изработват от голямо разнообразие от материали, но най-добрите са бамбук, фибростъкло и въглеродни влакна. Тези материали могат да бъдат частично допълнени с други, за да се увеличи здравината на пръта и да се намали неговата дебелина и тегло. По отношение на цената, пръчките от фибростъкло са най-евтини.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти