• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin REWIR Picker - 300cm/60g/2 части

Модел:
101001285
Наличност:
В наличност
Цена
124.00лв.
с ДДС 124.00лв.
на 12 вноски по 12.21 лв.

Описание

REWIR е член на най-доброто “фидерно” семейство, познати като пикъри. Луксозната дръжка, изработена от удобна EVA пяна е доминиращ елемент в тази пръчка. Дръжката е проектирана в черно и кафяво и благодарение на ергономичното си стесняване, тя застава перфектно в ръката. В допълнение, дръжката е обогатена с красиви логота, точно под леглото на макарата и в самия си край.

Доказалата се структурирана бланка е изработена от 24T карбон, като едновременно с това е изключително тънка и здрава. Напълно параболичното действие ви помага да се насладите на улова дори и на по-малки екземпляри, което се изисква от такава прекрасна пръчка.

Изключително леките водачи са прикрепени към бланката с впечатлителна златна намотка. Тя ги фиксира перфектно на място и освен това е ефектно допълнение към пръчката. Използваното PCB легло ще поеме всяка една макара.

REWIR е оборудвана с три CarbonGlass върха, а именно U-light, Light и Medium, така че винаги ще имате възможност да изберете правилния в зависимост от дадената ситуация.

Просто казано, Delphin REWIR е правилният избор за всяка област.

Технически параметри:

 • Модел: 300см / 60гр
 • Брой части: 2
 • Диаметър на бланката над дръжката: 11 мм
 • Брой основни водачи (пръчка + връх): 6 + 6
 • Транспортна дължина: 153см
 • Тегло: 160гр
 • Дръжка: EVA пяна
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 45см
 • 3 броя върхове CarbonGlass - U-Light, Light, Medium

Какво представлява пикерът?

Не всички, включително опитните рибари са напълно наясно какво е пикер въдица, макар че я използват успешно при дънен риболов.Всъщност пикерът е по-млад родственик на фидер въдицата. Имайки по-малки размери, той изпълнява същите функции като фидера, но с някои разлики. Все пак не винаги е удобно да се лови на дъно в малки водоеми с дълга фидерна пръчка.

И така, какво представлява пикерът. В основата си това е обичайният фидер, само че в умален и значително облекчен вариант. Също така това е лек такъм, предназначен за улов на дънна риба, снабден или с лека тежест-захранка, или с олово с необходимото тегло и повод с кука. По правило се използва при риболов в малки езера и реки със слабо течение.

С пикер въдица е по-лесно да се уцели желаното място във водоема при замятане, но разстоянието на замятане няма да бъде толкова голямо, колкото при замятане с фидер. Разстоянието обикновено е ограничено до 20 – 25 метра. Такава пръчка е задължително снабдена с гъвкав връх, който ви позволява да забележите всяка, дори съвсем слаба захапка навреме.

Предимства на пикер въдицата

Много от  опитните фидеристи, на въпроса какво е пикер, отговарят, че това е обикновена ултралека фидер въдица с дължина до 3 метра. Отчасти са прави, като се вземе предвид факта, че пикерът се състои от две колена, а фидерът от 3, а понякога и повече. След като този вид въдици съществуват, значи са нужни за нещо и по някакъв начин превъзхождат своя по-голям родственик – фидера.

Пикер въдиците имат своите плюсове. Например, използвайки този по-лек и къс такъм, е много по-лесно да се правят точни замятания в покрити с дървета участъци от бреговата линия. Много по-лекото и малко олово издава по-малко шум при замятане на такъма – супер полезно качество при лов на малки дълбочини, когато рибата е изключително предпазлива. Въдица Delphin REWIR Picker е оборудвана с три CarbonGlass върха: U-light, Light и Medium.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти