• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin RIVER Trophy NXT - 400cm/200g/3 части

Модел:
101001300
Наличност:
В наличност
Цена
186.00лв.
с ДДС 186.00лв.
на 12 вноски по 18.31 лв.

12 x 18.10 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

След успешната серия пръчки RIVER TROPHY, Delphin пуска на пазара техния усъвършенстван наследник, RIVER TROPHY NXT.

Както и при предишната версия, NXT е проектиран за фидерен риболов в река, на места, където е необходимо да се използва здрава пръчка с висок товар на замятане. Благодарение на солидната бланка от 24T карбон, можете да предотвратите откъсването и на силна риба, без изобщо да губите предимствата на фидерна пръчка. Бланката има товар на замятане от до 180 g, което ви позволява да използвате тежки фидери, което е необходимо в течението на реката. В долната част на бланката, над дръжката, задната част на пръчката е подсилена с тъмен, кръстосан чорап, както беше и при предходния модел. Технологията PowerWrap е използвана за останалата част от бланката, което привлича вниманието още от първия контакт с пръчката. Нейната същност се състои в допълнителното навиване на карбон около бланката, като по този начин се постига повишение на здравината и устойчивост на претоварване, което означава много по-дълъг живот и понижена податливост на механични увреждания. Отделните части на пръчката са подсилени чрез стоманен пръстен PowerJoin, което минимализира възможността от раздробяване на връзката.

RIVER TROPHY NXT е с качествени водачи със SIC пълнеж и солидно легло за макара. Без съмнение, един от най-интересните елементи в пръчката е нейната сложна дръжка. Тя е проектирана от комбинация на EVA и RUBBER CORK, като съчетани заедно, те създават изключително красива дръжка. Поради естеството на бланката, пръчката е оборудвана с 2 карбонови и с 2 CarbonGlass върха, с удължени водачи.

Технически параметри:


Модел: 400см / 200гр

Брой части: 3

Диаметър на бланката над дръжката: 15 мм

Транспортна дължина: 139см

Тегло: 340гр

Дръжка: EVA пяна + ГУМЕН КОРК

Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 53см

4 броя върхове : 2xCarbonGlass (Light, Medium), 2xCarbon (Heavy, U-Heavy)Видео

Препоръчани продукти