• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin StalkTRIP - 8ft/2.50lbs

Наличност:
В наличност
Модел:
101001276
Производител:
DELPHIN
Цена
96.00лв.
с ДДС 96.00лв.

Описание

Чисто нова линия въдици за шаран, наречена StalkTRIP. Това е изключително компактна въдица, състояща се от две части, проектирана за феновете на “дебненето”, т.е. активния риболов, когато трябва да хванете рибата точно с една стъпка. Благодарение на специфичния зелен цвят на бланката, обвързването също се слива идеално с околната среда, което често се изисква от риболова на късо разстояние. Ние бяхме вдъхновени от естествени мотиви, така че тази въдица, когато бъде поставена на брега на реката, незабавно се превръща в част от околната среда.

Въдицата е изградена върху много тънка, но здрава, напълно параболична бланка. Цялата бланка е допълнително подсилена с технологията PowerWrap, разработена от Delphin. Принципът на тази технология се състои в навиването на карбон по цялата дължина на въдицата, което значително подобрява здравината и устойчивостта на претоварване. На практика, това означава значително по-дълъг експлоатационен живот и понижена податливост на щети. Освен това, намотката е много интересен и впечатляващ визуален елемент. Благодарение на тези характеристики, StalkTRIP ще може да се справи дори и с най-голямата риба и всяка битка ще остане незабравимо преживяване.

Въдицата има много здраво легло за макара и е оборудвана с висококачествени водачи, които водят перфектно влакното и не създават почти никакво триене при неговото преминаване. На пръв поглед, дръжката е много тънка и е покрита с приятна “свита” пяна. Тя е завършена с метален елемент, с ефектно и дискретно лого на серията StalkTRIP.

Ако сте от тези рибари, които желаете да се приближите до шарана или желаете да ловите от повърхността, тогава StalkTRIP със сигурност е правилният избор.


Технически параметри:

Модел: 8 ft / 2,50 lbs

Брой части: 2

Диаметър на бланката над дръжката: 11 мм

Брой водачи: 5

Транспортна дължина: 126см

Тегло: 152гр

Дръжка: FullShrink EVA пяна

Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 46см

Размер на първи водач: 30 мм
Видео

Препоръчани продукти