• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Двоен калъф за фидер въдици Delphin ATOMA - 135cm

Модел:
101000454
Наличност:
В наличност
Цена
80.00лв.
с ДДС 80.00лв.

Описание

Delphin ATOMA е проектирана за феновете на фидерния риболов. Продуктът може да се опише като мек калъф с две отделни отделения. Той е изработен с подложка от пяна, покрита с фин найлонов плат. Тази комбинация защитава вашите ценни въдици и макари от повреда. Калъфът е оборудван с външен T-PROTECT джоб, специално проектиран за съхранение на тръбичката с резервните фидерни накрайници. От същата страна, ще намерите и джоб с цип за съхранение на риболовни принадлежности.

От другата страна, има джоб с клипс, проектиран за съхранение на сгъваем кеп или за дръжка на кеп. Освен това, има и джоб с цип за съхранение на EVA стойки за пръчки със стандартен размер. Има и три по-тесни джоба за съхранение на пръчки за бряг, като те могат да се фиксират с лента.

Калъфът осигурява доста място, като не е необходимо да отстранявате макарите от пръчките, което ви позволява да се приготвите за риболов изключително бързо. За калъфа са използвани практични и висококачествени двупосочни ципове. Механизмите на циповете са оборудвани с практични елементи за дърпане. Комбинацията на черен и червен цвят е обичайна за серията ATOMA.


Технически параметри:


Тип ATOMA 135см

Размери: 135x27x15см

Размер на джоба: 40х10см

Размер на T-джоб : 66x6смВидео

Препоръчани продукти