• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin HAZARD 285см./ 500гр.

Наличност:
В наличност
Модел:
160911410
Производител:
DELPHIN
Цена
148.00лв.
с ДДС 148.00лв.
на 12 вноски по 14.57 лв.

Описание

Безпощадни условия, дълги битки с големи подводни зверове, които могат да бъдат по-големи от самия рибар, това е истинската опасност, която верните ловци на сомове търсят и това е причината за появата на тази пръчка. При направата й ние събрахме цялата информация и опит от всички наши пръчки за сом и сътворихме необичайно здравата и издръжлива пръчка. Въпреки своето фино  тегло, тя може да понесе силно претоварване в продължителен период от време. Благодарение на приятно изготвената пръчка, борбата с чудовището ще бъде много по-поносима. Края на дръжката е завършен с новия метален модел на връзка за колан.

Макародържача за макарата може да изглежда същото като предходни модели, но беше тествано и доказано, че е 1,5 по-силно и плътно в сравнение с предходния модел. Водачите са изцяло метални, без никакво запълване, което осигурява техния дълъг живот.

Връзките на бланката са покрити с плетен екстра слой от Х-Карбон, както и с два метални пръстена. Това е главното предимство на HAZARD пръчката, нейните метални пръстени за предпазване на куката над дръжката е само бонус, който идва с този аксесоар за ловуване и хващане на огромни подводни зверове!

Технически параметри:

Модел 285

Части: 2

Диаметърът на бланката над дръжката: 15,9 мм

Брой водачи: 11

Транспортна дължина: 152см

Тегло: 510гр

Дръжка: сплит, EVA пяна

Дължина на дръжката (от началото на пръчката до средата на макародържача): 60см