• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin INQVISITOR 360cm/3.50lbs/2 части

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101002619
Производител:
DELPHIN
Цена
206.00лв.
с ДДС 206.00лв.
на 12 вноски по 20.28 лв.

Описание

Перфектната въдица за достигане дори на екстремни разстояния за кастинг и за наслада от битката с улова. Такива бяха двете основни изисквания при замисъла на INQVISITOR. Това са и двете основни качества, които най-много определят този продукт!

Трябваше да излезем с идеята как да обединим тези характеристики и да получим ефективен резултат. В крайна сметка въдиците, използвани за далечен кастинг, обикновено са доста твърди, тежки и не са много подходящи за битка, а от друга страна, въдиците, направени за борба с рибата, са твърде меки за далечно замятане.

Delphin INQVISITOR има много солидна долна част с достатъчно запас от здравина, за да издържи огромно претоварване и сила. Освен това цялата част (до първия водач) е подсилена с 3K карбон, което също добавя хубав визуален ефект.

Горната част, особено върхът, е проектиран да бъде по-мек и да работи правилно по време на битка с вашия люспест противник. Друго предимство на тази част е действието "катапулт", което буквално ще изстреля вашия монтаж. За да направите това, имате нужда от много по-малко сила в сравнение с по-твърдите пръчки, които могат да се използват по този начин само със значителна сила.

За да подаваме влакното напред-назад свободно, без да се заплита, използвахме гладки SIC водачи. Висококачествен стилен макародържач FUJI има класическа винтова гайка и заключващ винт на дръжката. Манипулирането на въдицата, било то по време на битка или хвърляне, е допълнително подобрено от FullShrink дръжка с удобна EVA тапа на дъното на въдицата.

Ако се чудите коя въдица може да бъде етикетирана като специална за кастинг, но и подходяща за борба с рибата, INQVISITOR е единственият отговор!

 

Техническа информация:

Модел 360 cm / 3.5 lbs

Диаметър на бланката над дръжката: 15,7 мм

Брой части: 2

Брой водачи: 6

Тегло: 420 гр

Транспортни размери: 186см

Дръжка: FullShrink + EVA пяна

Дължина на дръжката (от дъното на въдицата до центъра на макародържача): 64 смВидео

Препоръчани продукти