• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Връх за фидер Carbon U-HEAVY River Trophy 360/400cm - pink

Наличност:
В наличност
Модел:
130382865
Производител:
DELPHIN
Цена
14.00лв.
с ДДС 14.00лв.

Описание

Технически параметри:

Чувствителност на върховете – 1x Light, 1x Medium, 1x Heavy, 1x Ultra heavy

Имате всички основания да изберете уникалната серия фидер върхове за въдицата Carbon U-HEAVY River Trophy с чувствителност на върховете: Light, Medium, Heavy и Ultra heavy. Карбоновият връх няма равен на себе си по лекота и чувствителност на дори съвсем леки дръпвания. Словашката марка Delphin се е погрижила да ви осигури отличен вариант на приставка, подходяща за всички универсални фидери.

Приложение и характеристики

Фидер риболовът носи своето наименование от английската дума „хранилка”. Днес с нея се обозначават както самата хранилка, така и пръчката, предназначена за този вид риболов. Ролята на върха не е да участва в подаването на захранката, а да служи като сигнализатор на кълването. Свойство, подобно на това на кивока при риболова на лед.

Върхът не участва нито в хвърлянето на хранилката, нито в изваждането на рибата. Поради тази причина неговата гъвкавост не бива да ви заблуждава относно мощта на въдицата. Неговата функция е да осигури плавен преход от активната връхна част към основната пръчка. Някои почитатели на фидерния метод предпочитат пръчки с вградена активна част, които най-добре се комбинират с върха.

Предвид факта, че различните условия на ловене изискват различна чувствителност и гъвкавост на активната част, е по-разумно да имате връх за фидер, подходящ за всяка ситуация. Пръчките с вградени върхове са подходящи само за конкретен тип водоем. Рибарите, които обичат да ловят както на река, така и на езеро или язовир ще вложат парите си разумно в карбоновата въдица на DELPHIN U-HEAVY River Trophy 360 - 400cm, добавяйки върха с желаната чувствителност.

Допълнителните върхове за фидер ви пестят пари, като същевременно ви позволяват да бъдете отлично подготвени за всички условия, в които ще ловите. Да използваш различна пръчка за всяка конкретна ситуация е крайно неудобно, както и скъпо. Едва ли бихте тръгнали на риболов, екипирани с няколко модела фидери, при възможността да разполагате с набор от върхове, които бързо да монтирате на пръчката.

Вижте още:

Препоръчани продукти