• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin STALX 300cm/3.25lbs/TeleFIX

Модел:
101002627
Наличност:
Очаква доставка
Цена
137.00лв.
с ДДС 137.00лв.
на 12 вноски по 13.49 лв.
Описание

Първата идея при проектирането на въдици STALX беше да се направи висококачествена шаранска въдица от 2 части с минимални транспортни размери, с други думи, да се слеят предимствата на въдица от 2 части с размерите на телескоп.

Резултатът - въдица Delphin STALX. Концепцията е доста нетрадиционна; долната част е телескопична и асиметрична, което може да спести много ценни сантиметри. Освен това, този тип въдица няма негативни страни, когато става въпрос за функционалност на бланката.

Въдицата е базирана на 24T бланка, способна да се справи дори с големи видове риба, а версията от 3,25 lbs ще ви изненада със своите способности при кастинг.

Както при много други въдици Delphin, ние сме приложили технология PowerWrap, за да подобрим механичните свойства и да увеличим издръжливостта и живота на този продукт. PowerWrap е допълнително карбонов покритие, забележимо от първия момент, в който докоснете въдицата. Основната цел е да направи въдицата по-здрава, но също така добавя интересен визуален ефект.

Това покритие също е под минималистична дръжка FullShrink, която създава неплъзгаща се повърхност и по-добро боравене с въдицата. Тази въдица е идеална за малка лодка или при риболов в труден тревист терен.

STALX има издръжливи SIC водачи, които се плъзгат много лесно без триене или съпротивление и DPS макародържач.

Ако сте един от риболовците на шаран, които предпочитат минимализма, когато става въпрос за транспорт, но високото качество и въдици от 2 части, Delphin STALX ще отговаря най-добре на вашите нужди.

 

Техническа информация:

Модел: 300 см /3.25 lbs/

Брой части: 2 (долната част е телескопична)

Брой водачи: 7

Транспортни размери: 125см

Тегло: 285 гр

Дръжка: FullShrink

Дължина на дръжката (от дъното на въдицата до центъра на макародържача): 51 см

Размери на водещ пръстен: #40  Видео

Препоръчани продукти