• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ZANDERA NX 230cm/7-30g/2 части

Модел:
101003227
Наличност:
Очаква доставка
Цена
143.00лв. 114.40лв.
с ДДС 114.40лв.

Спестявате 28.60лв.

на 12 вноски по 11.26 лв.
Описание

След успеха на това, което вече е легендарен модел, наречен Zandera, ние представяме второто поколение на специален zander с етикет NX.

Тази въдица ще ви помогне да получите абсолютен контрол над примамката си и ще можете наистина да се насладите на битката. Има бърза акция, която осигурява голяма чувствителност дори когато водите примамката бавно и ви позволява да откриете и най-малките удари на хитрите хищници. И все пак е достатъчно здрава, за да пробие бързо куката в твърдата уста на хищника. Качествената бланка е изработена от 30T карбон, което прави цялата въдица по-лека и действието по-бързо. Въдицата е снабдена с висококачествени водни водачи с керамични вложки.

За бързо и лесно поставяне на макарата върху вашата въдица има ергономично оформен макародържач. Част от макародържача е с неплъзгаща се повърхност за удобен захват и за по-добро усещане на вибрациите на въдицата в ръцете ви. Дръжката е покрита със свиващ се материал за подобряване на манипулирането на пръта.

 

Zandera NX ще ви впечатли с елегантен дизайн и първокласно изпълнение. Тюркоазената обвивка от златни водачи прави страхотен контраст с прилична матова тънка заготовка. Силуетите на бяла риба над дръжката, златни надписи и детайл от риба в края на пръчката подчертават вниманието към детайла, използвано при направата на тази въдица. Ако търсите мощна, издръжлива и чувствителна въдица за хищници със страхотен дизайн, Zandera е правилният избор.

 

Техническа информация:

 

Модел: 230см/7-30гр

Брой части: 2

Диаметър на заготовката над дръжката: 11,5 мм

Брой водачи: 9

Транспортни размери: 120см

Тегло: 152 гр

Дръжка: Свиване

Дължина на дръжката (от дъното на пръчката до центъра на макародържача): 32,5 см

Видео

Препоръчани продукти