• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Макара Delphin IXCELA AL BODY /3000

Наличност:
В наличност
Модел:
101001250
Производител:
DELPHIN
Цена
106.00лв.
с ДДС 106.00лв.
на 12 вноски по 10.43 лв.

Описание

Непобедим модел сред компактните макари! Delphin IXCELA е с изключително устойчиво алуминиево водоустойчиво тяло, ос и лагери от неръждаема стомана! Освен това, тя има и дръжка с вътрешна резба без какъвто и да е луфт! Delphin IXCELA е изключително приятна и надеждна макара с предна кнобка за задържане и компактни размери.

Нейната основа е оформена от тяло с много интересна форма, изработено от много здрав и устойчив черен материал. В комбинация със сребърните и сини елементи, IXCELA е изключително впечатляващ продукт, от гледна точка на дизайна.

6+1 сачмени лагера осигуряват лесна и плана употреба, което е ключов параметър за всяка качествена макара. Надеждният механизъм с идеалното предавателно число от 5,1:1 позволява доброто навиване на влакното по шпулата.  Шпулата също е изключително забележима, с прорези, приличащи на нокти.

Дръжката на макарата IXCELA се прикрепя към тялото чрез навиване във вътрешната гайка, което минимализира луфтовете между компонентите и създава изключително здрава връзка. Кнобката на самата дръжка е покрита с гума, което я прави изключително приятна и удобна на допир. Освен това, тя завършва естетиката на макарата.

Макарата се предлага в три различни размера, така че можете да се забавлявате, независимо от избраната риболовна техника. Освен това можете да закупите допълнителни метални шпули за всеки размер, както и допълнителни карбоново подложки за задържането.

Технически параметри:

  • Модел: Delphin IXCELA 3T
  • Капацитет на шпулата mm / m: 0,14 / 360, 0,18 / 215, 0,20 / 175
  • Предавателно число: 5.1: 1
  • Брой лагери: 6 + 1
  • Тегло: 273гр

Видео

Препоръчани продукти