• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Дигитален часовник Delphin WADER

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000263
Производител:
DELPHIN
Цена
36.00лв.
с ДДС 36.00лв.

Описание

Delphin WADER е цифров часовник за всеки, който винаги иска да има времето си под контрол. Спортният му дизайн е идеален за активни хора, независимо дали са рибари, ловци, туристи или спортисти. В допълнение към обичайната индикация за време, той има няколко чудесни функции като будилник, хронометър, опционален 12 и 24H формат или двойно време.

Също така е възможно да използвате бутона Light за осветяване на LCD дисплея, така че да наблюдавате времето дори по време на нощния риболов или други дейности. Гумените каишки са много приятни на допир и също така се регулира дължината им в широк диапазон.

Това гарантира, че те паснат на всяка китка. Каишките са проектирани в тъмно зелен цвят, така че да отговарят на естествената среда, без да са ангажиращ елемент. Самият часовник е изработен от много здрав черен материал, който се характеризира с отлична устойчивост на механични повреди. 

Delphin WADER е просто идеалният стилен аксесоар, зареден с функции, благодарение на които винаги ще можете да следите часа във всякакви условия. 

Технически параметри:

  • Диаметър на циферблата: 45 мм
  • Батерия: CR2032

Часовникът Delphin WADER е идеалният подарък за всеки любител на лова, риболова и изобщо на екстремните активности на открито. Ще го получите в елегантна фирмена опаковка – квадратна кутия със стъклен капак и логото на марката в предната част.

Какъв трябва да бъде часовникът за риболов?

Отивайки на риболов, освен основните принадлежности, часовникът е нещо, което трябва задължително да вземете със себе си. 

Според някои риболовци мобилният телефон може напълно да замени часовника. Като се има предвид обаче, че при определени условия интернет връзката може да се губи и комуникацията ще бъде недостъпна, един специален електронен часовник за ръка би бил отлична алтернатива на смартфона.

Часовникът, поставен на ръката, ви позволява да се информирате за часа, без да се откъсвате от вълнуващите моменти в процес на риболова. Вместо да вадите телефона си от джоба, можете да получите важната информация, докато работите с ръцете си. Ръчните часовници определено няма да паднат във водата. Нещо, което може да се случи, докато вадите телефона от джоба си.


Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти