• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Кафеварка Delphin CoToGO

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101002098
Производител:
DELPHIN
Цена
32.00лв.
с ДДС 32.00лв.

Описание

Delphin CoToGO е съкращение от Coffee to go, което в свободен превод означава кафе за път, на което можете да се насладите навсякъде. CoToGo е практична кафеварка, която прави приготвянето на силно и вкусно кафе въпрос на кратко време, независимо дали сте у дома, на риболов или на туризъм. Всичко, от което се нуждаете, е вода, смляно кафе и източник на топлина (в идеалния случай газов котлон). 

CoToGo се състои от три части. Долният контейнер се използва за пълнене на вода. В средната част има сито, в което се слага смляно кафе и готовото кафе, отива в горния съд след като водата заври. Благодарение на изцяло металната конструкция, кафемашината е много издръжлива, но същевременно лека и перфектна за съхранение.

Корпусът на кафемашината отлично провежда топлината, което осигурява бързо и равномерно загряване на водата. Работата се улеснява от удобна пластмасова дръжка, устойчива на високи температури, което прави сервирането на кафе безпроблемно. Така че, ако обичате да се насладите на хубаво кафе сред природата, тогава CoToGo е продукт, който определено трябва да стане част от вашето оборудване.

Видео

Препоръчани продукти