• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Термо чаша Delphin IsolaCUP

Наличност:
В наличност
Модел:
101002096
Производител:
DELPHIN
Цена
28.00лв.
с ДДС 28.00лв.

Описание

Термо чаша, която ще се превърне във ваш верен спътник в работата и свободното ви време. Поддържа топлите напитки топли, докато студените са освежаващи през лятото. Благодарение на обема от 600 мл и практична термоустойчива пластмасова капачка с уплътнение, тя ви позволява не само да се наслаждавате, но и да носите любимата си напитка, където и да сте. Освен това не е нужно да се притеснявате за разливане по време на шофиране. Капачката също така предотвратява излизане на топлината и вашето кафе или чай ще поддържат желаната температура много дълго. Има три начина да се пие от чашата: чрез отваряне на малък отвор на ръба, със сламка с диаметър до 10 мм през централния отвор или класически като от чашат след отстраняване на капачката.

Двустенната метална конструкция гарантира идеална топлоизолация, както и отлична механична устойчивост на продукта. Благодарение на приятната повърхност, IsolaCUP също лесно се държи в ръката без изплъзване.

Оригиналността на термо чашата е подчертана от матовия кафяв цвят, който идеално пасва на продуктите от серията CARPATH.

Видео

Препоръчани продукти