• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Механичен кантар Delphin JUMBO

Наличност:
В наличност
Модел:
101001674
Производител:
DELPHIN
Цена
54.00лв.
с ДДС 54.00лв.

Описание

Здрав механичен кантар, предназначен за претегляне на уловената риба. Масивната конструкция на кантара JUMBO ви позволява да претегляте риба до 54 кг с най-малките отклонения. Теглото се показва с помощта на стрелка върху голяма скала с две различни единици – килограми и паундове.

Повдигането на кантара по време на претегляне се улеснява от много здрава метална дръжка. Благодарение на своите параметри, кантара Delphin JUMBO ще намери приложение не само при риболов, но и при ежедневна употреба. 

Технически параметри:

  • Височина (тяло на кантара): 17 см
  • Височина (с дръжката и куката): 30см
  • Ширина: 17,5 см
  • Капацитет на везната: 54 кг
  • Тегло: 790гр

Покупката на механичен кантар за риболов има своите безспорни предимства. Механичните везни са по-малко капризни от електронните и на прецизното им измерване влияят много по-малко фактори. Delphin JUMBO е едно първокласно устройство с привлекателен и практичен дизайн, което ще ви предоставим заедно с удобен защитен калъф - чанта, който се затваря с надеждна велкро лепенка и има удобна дръжка за пренасяне.

Каква е ролята на кантара в риболова?

Кантарите са допълнително/опционално оборудване за риболов, което много рибари смятат за ключов елемент от екипировката. Кантарът е важен инструмент за риболовците, които следват практиката „хвани и пусни”. За изпълнение на задачата по претегляне на трофея се използват също специални чанти тип легла, които защитават уловената плячка от нараняване.

Измерването на теглото на уловената риба все още се извършва с помощта на механични кантари, въпреки наличието на богата гама електронни устройства. Електронните везни са обикновено с по-малък капацитет на измерване, или казано иначе – с тях е трудно да се измери голям екземпляр с тегло над 30 кг.

Кантарът Jumbo на DELPHIN е с капацитет до 54кг – оборудван е с 2 скали, които измерват теглото в две мерни единици – килограми и фунтове. Това го прави използваем във всички региони на света. Кантарът ви позволява да научите точното тегло на уловения трофей, преди да се снимате с него и да го пуснете отново във водата.

Предимства на механичните везни

Механичните везни ще ви позволят да спестите пари при покупката, тъй като тези устройства са по-евтини от електронните модели. Въпреки факта, че с тях няма да получите функция запаметяване на измерването, механичните везни са надеждни устройства, които не изискват батерии.

В този случай можете смело да изберете елегантния механичен кантар за тегло Delphin Jumbo. Той има здрава метална дръжка с висока устойчивост на натоварване, която помага за сигурно задържане при претегляне на солиден трофей. Пружината и куката са изработени от неръждаема стомана. Има и опция „тариране”. Циферблатът е голям, така че не е нужно да гледате стрелката, тя се вижда перфектно. Максималното тегло за измерване е 54кг.

Видео

Препоръчани продукти