Филтър
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Камуфлажни ленти

Няма добавени продукти в тази категория.

От специализирания онлайн магазин за риболовни принадлежности „Рибарчето” можете да закупите всички видове аксесоари, включително камуфлажни ленти. Лентите DELPHIN MILITARY са един перфектен продукт, разработен специално за ловни и риболовни експедиции. Те могат да се използват и с друго предназначение в множество приложения. Изгодната цена, която ви предлагаме ви позволява да експериментирате.

Предназначение и характеристики

Камуфлажната лента ви позволява да прикриете своето оръжие – оптика, двуцевка, ножове, въдици, фенери и др. Самозалепващите ленти се използват с цел временна промяна на цвета на съответното приспособление в съответствие с околната среда. Както сухоземните, така и водните обитатели имат силно изострени сензори за опасност. С времето те се научават да различават предметите, застрашаващи техния живот.

Сред отличителните характеристики на лентата камуфлаж, най-съществена е възможността за многократното ѝ използване. Можете да я сваляте или подменяте в зависимост от сезона и особеностите на околния пейзаж. По тази причина лентите, които ви предлагаме се изработват в няколко различни нюанса.

Лентата не използва никакво лепило. Тя се задържа поради триенето на повърхността на слоевете помежду им. Благодарение на своята еластичност и разтегливост, тя се полага лесно върху повърхност с всякаква форма. Камуфлажните ленти подобряват сцеплението със съответния ловен или риболовен инструмент – приклад, дръжка на въдица и т.н.

Към многобройните ползи от използването на камуфлажна лента можем да добавим:

 • Намалява шумовата сигнализация на оръжието (тракане на малки части);
 • По-малка възможност за отблясъци от полирани метални, дървени и пластмасови части;
 • Покрива оръжието с топлоизолационен слой, намалявайки измръзването на ръцете в студено време;
 • Предпазва частите на оборудването от леки повреди, драскотини, пукнатини.

Камуфлажни ленти DELPHIN MILITARY са изработении от устойчив на износване материал. В случай на силно замърсяване, лентата може просто да бъде премахната и измита. Подходящи за покриване на всякакви повърхности – метал, дърво, въглеводород, пластмаса и стъкло. Благодарение на самозалепващия ефект, след сваляне липсват следи от лепило, които да се нуждаят от почистване.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ