• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Електронен кантар Delphin ULTRA - до 50kg

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
921000025
Производител:
DELPHIN
Цена
25.00лв.
с ДДС 25.00лв.

Описание

Страхотна везна с високо качество, която ще Ви привлече със своята уникалност и лесен начин на употреба. Цялата система е изкусно събрана в дръжката, която е ергономична и лесна за държане, дори и при тежки риби.

Освен това, дръжката е изключително здрава и можете да използвате везната за измерване на риба с тегло до 50 кг., с точност от 10 гр. Везната е с функция ТАРА, LED дисплей и можете да изберете предпочитаните от Вас мерни единици (гр., кг., фунт, унция).  

Везната се включва чрез натискане на бутона ON/OFF (ВКЛЮЧВАНЕ/ИЗКЛЮЧВАНЕ) и тя е готова за измерване само след 3 секунди. Чрез краткото натискане на бутон UNIT (мерни единици), можете да изберете мерните единици, които се показват в дясната част на дисплея. Можете да промените мерните единици, дори и след като блокирате везната.

В случай, че използвате функцията ТАРА, можете да поставите чанта за измерване на везната, след това да натиснете TARE (ТАРА) и везната ще се нулира, което означава, че след като поставите рибата в торбата, ще получите точното тегло на самата риба. За да използвате функцията ТАРА, трябва просто да натиснете бутона TARE (ТАРА) и тя ще се покаже в горната част на дисплея. Везната може да бъде изключена чрез бутон ON/OFF (Включване/Изключване). 

Технически параметри:

 • Височина (тяло): 8см
 • Височина (с кука): 15,5см
 • Ширина: 12см
 • Капацитет: 50 кг
 • Тегло: 120g
 • Захранване: 2x AAA батерии (включени в пакета безплатно!)

Електронната везна – полезна част от инвентара за любители и професионалисти

Не е необходимо да сте професионален рибар или да практикувате спортен риболов, за да използвате електронна везна при риболовните си експедиции. Устройството Delphin Ultra е леко, компактно и с висок капацитет на измерване – мери до 50кг. С него ще знаете точно колко тежи уловеният от вас трофей, за да посочите на приятелите си не само размера, но и теглото му.

Кантарът е с минимални размери. Иновативните технологии, на които е базирано неговото създаване, позволяват цялото измервателно-изчислително устройство да се събере в дръжката на уреда. Можете да го носите в джоб или в раницата си заедно с други дребни, но полезни такъми. Скалата на измерване е от 0 до 50кг, което ви позволява да измервате дори количеството захранка с нужната точност и прецизност.

Функция Тара – възможност за удобно измерване на жива риба

Функция Тара на везната ви позволява да измерите точното тегло на рибата, дори ако използвате чанта или по-масивен съд за укрепване. При мерене на живи екземпляри ще ви бъде по-удобно да ги претегляте поставени в торба или друг съд, отколкото да ги закачвате на куката. Така ще им спестите и излишното нараняване.

Тарирането ви избавя от нуждата да правите изчисления, като приспадате тежестта на съда, в който мерите. За да използвате тази функция е необходимо да окачите съда на везната и да изберете съответната опция от контролния панел. Дисплеят ще ви покаже нулево тегло и всяко следващо натоварване ще бъде отчетено като тегло на рибата.

Друга полезна функционалност на устройството е изборът на мерни единици. Кантарът се продава в различни страни по света на различни континенти, където се използват различни метрични системи. По желание можете да определите теглото на улова в килограми, футове, унции и т.н. Възможно е дори прехвърляне от една мерна единица към друга, когато вече се извършва измерване.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти