Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Рибарски кофи

Отлична селекция от кофи за риболов на престижната марка DELPHIN ще открият нашите клиенти в тази категория на електронния ни магазин. Добрата захранка е гаранция за успешния улов. За целта е необходимо не само да я приготвите правилно, но и да я съхраните така, че нейните вкусови качества и консистенция да се запазят, докато пристигнете на мястото на ловене. Кофата е приспособлението, което ще ви помогне да постигнете тази цел.

Каква кофа да изберете от наличното разнообразие на пазара?

Неопитните рибари, новаците, вероятно си задават въпроса: защо ми е нужна специална рибарска кофа, след като у дома си имам няколко такива съда с битово предназначение? Кофата е приспособление, към което в никакъв случай не бива да се подхожда снизходително. От нейното качество и характеристики зависи качеството на захранката, а от нея пък, зависи какъв улов ще занесете у дома.

Кофите за риболов са нужни на рибарите, които предпочитат сами да приготвят стръвта и захранката. Обемът им варира от 2 до 30 литра. Някои смеси се приготвят непосредствено преди риболова, например смесите, омесени с червеи, готова каша и т.н. Има обаче и смеси, които изискват дълго време за приготовление и разпарване, като царевица, грах или кълнове от пшеница и овес. За приготвянето и смесването на сложни примамки се избират големи съдове.

Нашият магазин за риболовни принадлежности предлага меки сгъваеми кофи за риболов – идеални за съхранение и пренасяне на добре приготвената стръв. Кофите ни са оборудвани с ергономични дръжки за лесно транспортиране. Някои модели са снабдени с капаци за поддържане на плътността, докато други модели имат отделения за вентилация, които предотвратяват процесите на ферментация и вкисване, при използване на фуражи.

Всички модели кофи за риболов са изработени от висококачествен силикон. Те са абсолютно безопасни при директен контакти с пълнежа, недопускайки появата на неприятна миризма, като същевременно поддържат стръвта свежа. Риболовните ни кофи са лесни за измиване и почистване. Сгъваемите модели са пригодени за спираловидно сгъване, поради което придобиват малки обеми и плоска форма, удобна за транспортиране.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ