Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Рибарски кутии

В категория риболовни аксесоари влизат огромен брой приспособления с различно предназначение и характеристики. Сред тях са и специалните рибарски кутии – приспособления със специфичен дизайн и приложение. Разделът, в който се намирате ще ви предложи добър избор от контейнери на марката DELPHIN. Различни по форма, цвят и брой отделения, всички те имат еднакво високи качество и функционалност.

Кутиите за рибарски приспособления – средство за поддържане на идеален ред

Рибарите се подготвят за всяко риболовно приключение много внимателно. Успехът на лова и улавянето на трофейни екземпляри зависи от правилния избор на риболовното оборудване. Успехът в риболова е в пряка зависимост и от навременната смяна и наличност на всички видове примамки, блесни, куки, влакна и т.н.

Светът на рибаря е свят, в който най-силното оръжие е неговата интуиция. Само тя може да му каже какви монтажи да използва днес. Следователно риболовната кутия е надежден пазител на всички дребни такъми на риболовеца. За да поддържа в порядък арсенала си от куки и примамки, рибарят се нуждае от поне няколко риболовни кутии.

Кутиите представляват разделени на сектори контейнери, в които прилежно подредените воблери и блесни могат бързо и лесно да бъдат намерени при нужда. Размерът на всяка кутия се определя от вида и количеството на риболовното оборудване и монтажи, които ще бъдат използвани. Кутиите за воблери трябва да бъдат избрани въз основа на размера и дължината на самите воблери и попъри.

Двустранните контейнери, сгъващи се като книга, са най-популярни сред рибарите. В тях могат да се сложат и подредят по вид и големина всички необходими принадлежности. Освен че са много прецизно разделени на зони, те имат и дръжки, улесняващи транспортирането им до водоема.

Нашите кутии за риболов представят цялото налично разнообразие  при този вид рибарски приспособления – удароустойчиви, с прозрачен капак с една, две и три тави и т.н. По-големите и широки модели ви позволяват да съхранявате и своите макари. За любителите на риболова през нощта са създадени съоръжения с вградено в дръжката фенерче. То осветява пътя ви, докато носите кутията в ръка.

Насоки при избора

Изборът на рибарска кутия зависи от продължителността на риболовната експедиция. Ако планирате да се отдадете на любимото си хоби само за един ден, то малък контейнер ще ви свърши чудесна работа. За по-далечни пътувания с планиран многодневен риболов, трябва да се запасите с всичко необходимо, така че е по-добре да вземете най-големия контейнер, който можете да намерите.

В случай че пътувате с кола до реката или язовира, ще бъде по-целесъобразно да отдадете своя избор на удароустойчивите модели, тъй като крехките пластмасови изделия могат да се напукат по време на транспортирането. Продуктите на словашката марка са здрави, устойчиви на удар и с ергономичен дизайн. Моделите тип куфарче имат надеждно „клипс” закопчаване и оптимален брой подвижни и неподвижни вътрешни отделения.

Изборът на кутия за риболовни принадлежности DELPHIN е отлична стратегия. Този производител е премислил всичко до най-малкия детайл и поддържа високо качество на изработката и материалите. Кутиите, представени в каталога ни ще бъдат чудесен подарък за всеки мъж, отдаден на риболова.

Цената е един от ключовите фактори за избора, според повечето рибари, ето защо ние се постарахме да предложим продукти с отлични характеристики, удобен и стилен дизайн, но на съвсем разумни цени. Обикновено цената на тази група аксесоари зависи от големината, материала и наличието или липсата на някои допълнителни екстри.

Умните и далновидни рибари са решили проблема с избора по следния начин: Купуват си няколко различни кутии за риболовни аксесоари – една за фидер риболов, друга за спининг, трета за риболов на плувка и т.н. Това решение е много разумно, защото осигурява невероятно удобство. То спестява нуждата да се прехвърлят и пренареждат такъмите от една кутия в друга, според вида на риболова, който се планира.

Хитрият риболовец просто взема кутията, която му е нужна и се отправя към водоема напълно подготвен и добре екипиран. Изгодните цени, които ние в Рибарчето ви предлагаме, ви позволяват също да вземете това далновидно решение.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ