• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Йо-Йо Delphin DuoROLL

Наличност:
В наличност
Модел:
101001596
Производител:
DELPHIN
Цена
11.00лв.
с ДДС 11.00лв.

Описание

DuoROLL е двойно йо-йо, което несъмнено ще се превърне в практичен помощник за много фенове на спининга. Разполага с два отделни клипса, към които е възможно да се закачат различни принадлежности за спининг, независимо дали става дума за клещи или ножица.

DuoRoll може да се прикрепи към дрехи чрез твърд метален карабинер в горната част, така че не е нужно да се притеснявате, че ще го загубите по време на риболов. Страхотен ATAK! дизайн подчертава само групата рибари, за които този продукт е предназначен предимно. 

Технически параметри:

  • Дължина на кабела: 2х45см

В колекцията ни с полезни аксесоари за спининг риболов е включен и двойният йо-йо ретрактор Duo Roll на Delphin. Той запазва компактния дизайн на класическия аксесоар, но предлага много повече възможности за закачване на инструменти. Това са дължи на наличието на две въженца с дължина 45 см, всяко от които е оборудвано със самостоятелен клипс.

Най-удобният метод за закрепване на инструменти при мухарски риболов

В процес на мухарски и спининг риболов се използват значителен брой различни по вид инструменти. И тъй като риболовът често се извършва в екстремни условия, включително във водата, тяхното съхранение на удобно разстояние е от огромно значение. За тази цел бяха разработени полезни приспособления, наречени йо-йо клипсове.

Клипсът е специален инструмент с форма на мерителна ролетка, в кутията на който е вградено прибиращо се метално въженце. В долния край на въжето е инсталиран клипс тип карабинер, върху който могат да се закачат нужните инструменти - кохери, ножички, кукоизваждачи, клещи, уреди за възли и куки.

Поради свойството на въжето да се изтегля и прибира лесно, приспособлението е познато в риболовните среди с наименованието „йо-йо”. В дизайна на този полезен аксесоар е предвидена щипка, посредством която той може да се закачи върху дрехите или друга част на екипировката.

С какво Duo Roll превъзхожда болшинството рибарски клипсове?

Рибарското йо-йо DELPHIN Duo Roll има редица подобрения в дизайна, които му дават предимство пред други подобни продукти. На първо място, този аксесоар е оборудван с два отделни клипса, което означава по-голям капацитет на съхранение на модела. Наличието на две отделни групи за окачване ви позволява да разделите инструменти по форма, вид или предназначение.

Качеството на клипсовете също е от значение. При нашият модел имаме безупречен и удобен дизайн под формата на твърд метален карабинер в горната част, който гарантира стабилно закачване на йо-йото върху дрехите. Дължината на въжетата е 45см. Благодарение на значителната дължина, можете да окачите аксесоара върху презрамките на рибарския си гащеризон, така че инструментите ви да бъдат на удобно за използването им разстояние.

Видео

Препоръчани продукти