• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Кука Delphin THORN Fighter 11x #4

Наличност:
В наличност
Модел:
101001442
Производител:
DELPHIN
Цена
8.00лв.
с ДДС 8.00лв.

Описание

Delphin THORN е първокласна линия шаранджийски куки с най-високо качество. Благодарение на съвременните технологии, които са използвани в производството, тези куки са синоним на безкомпромисна здравина и максимална острота. Куките от серията THORN са с титаниева повърхностна обработка, придавайки им тази матово сива повърхност, която също е идеално гладка за лесното проникване в устата на шарана. TitanX се грижи и за подсилването и издръжливостта на цялата кука.

С помощта на приложената технология Ultrapoint 4.8 беше възможно да се създаде по-дълъг връх, който осигурява изключителна острота. Куките Delphin THORN са опаковани в практична кутия, в която острието им винаги ще бъде добре защитено. Освен това кутията има държач с капса за окачване в магазини, която може лесно да се отстрани, като се отчупи без използване на каквито и да е инструменти, благодарение на това кутията заема значително по-малко място във вашето оборудване след закупуване.

THORN Fighter е безкомпромисна кука, предназначена за най-трудни условия. Благодарение на грубата тел, от която е направена, тя има отлична здравина, което я предопределя за използване във води, пълни с препятствия или по реки. С Fighter ви очакват най-големите предизвикателства, по време на които можете да сте сигурни, че нито една битка няма да бъде загубена.

Препоръчани продукти