Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Риболовни фенери

Отлична селекция от висококачествени осветители ви очаква в настоящия раздел на онлайн магазин Рибарчето. От тук бихте могли да се снабдите с перфектен фенер за риболов, отговарящ на вашите нужди и предпочитания. Фенерите, представени в раздела могат да се разделят на две категории – ръчни и за глава, тип челник. И двата варианта имат своето приложение в риболова, а цените, които ви предлагаме са повече от достъпни.

На какъв фенер е удачно да заложите?

Какъв модел фенер да изберем за нощен риболов? Има стотици варианти, хиляди мнения, милиони резултати. Правилният отговор е никакъв. Нощният лов разчита на естествена светлина - светлината, отразена от луната, с последващото ѝ отражение във водата. А когато няма луна, ние включваме всичките си сетива - активират се скритите резерви на човешкото тяло. За онези, които не разчитат на тях, пазарът предлага множество варианти на фенера.

Фенерът, който ще изберете трябва да специфични характеристики. Обикновените модели не са подходящи за целта, защото им липсва надеждна защита от прах, ударо и влагоустойчивост, а също и ергономичен дизайн, правещ използването им максимално удобно. Преди да се избере дизайнът обаче, е редно да се добие представа за приложението на фенера в риболова.

Фенерите са нещо изключително полезно за човека при нощен риболов, но те могат да се възприемат и като заплаха от страна на рибите. Те намират идеално приложение по време на улов на нехищни речни и езерни риби, живеещи във водните басейни на региони, характеризиращи се с умерен континентален климат.

Най-простият критерий за избора на фенер е удобството. От гледна точка на комфорта, рибарят трябва да си отговори как по-често ще използва фенера – държейки го в ръка или по начин, който оставя ръцете му напълно свободни. Челникът е една чудесна портативна разработка, която дава възможност за регулиране както на силата на светене, така и на посоката на светлинния лъч.

Фенерите, носени на главата са сред най-полезните разработки, защото позволяват на човека да се движи на всякакви разстояния и да извършва всевъзможни дейности, получавайки оптимално осветяване на съответната работна повърхност и на трасето, по което преминава. Ръчните лампи от серията DELPHIN ZUUM са също уникална разработка, позволяваща няколко начина на използване и три нива на илюминация - силна, мека светлина и мигаща.

В категорията са представени отлични LED фенери за риболов на словашкия бранд. От този главен раздел можете да се насочите към подкатегорията, представяща разработката, която ви интересува – челниците и ръчните лампи. Продуктите на марката DELPHIN са влаго и прахозащитени, с леко тегло и удобен начин за регулиране на светлинния поток.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ