Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Ръчни фенери

Отлични ръчни фенери на марката DELPHIN  от серията ZUUM ви очаква в този раздел на онлайн магазин Рибарчето. Продукти, способни да предизвикат истинско удовлетворение у всеки рибар със своя компактен размер, ниско тегло и мултифункционалност. Моделът предлага няколко степени на илюминация и възможност за използване под формата на фенерче и на лампа. Надеждна влагозащитена конструкция ви гарантира дългосрочна употреба.

Характеристики, на които трябва да обърнете внимание

Когато избирате фенер за своите риболовни пътувания, е разумно да не се скъпите и да изберете качествен уред. Неговият дизайн и работни възможности би трябвало да бъдат разработени с идеята да е максимално полезен по време на риболов. ZUUM серията на Делфин е идеална за използване при лоши атмосферни условия, благодарение на влагозащитения си корпус.

Мултифункционалният дизайн подсказва, че ръчната лампа може да се използва и като фенерче с насочване на светлинния лъч в избраната посока. Конструкцията на фенерите подлежи на модификация от страна на ползвателя. Фенерчето бързо се превръща в къмпинг лампа с издърпване на вътрешното тяло.

И понеже зрителните рецептори на различните видове риби имат различни зрителни рецептори за различните типове изкуствена светлина, серията предлага три нива на илюминация – силна, мека и мигаща. С добавянето на цветен дисплей, осветителят може да свети в различни цветни нюанси – зелено, оранжево и синьо.

Съвременните туристически лампи и ръчни фенери са базирани изцяло на LED технологията. Тя има множество предимства, сред които най-ярко изпъква ниската консумация на енергия. Светодиодната лампа консумира едва 1/3 от енергията, необходима на обикновената крушка, за да отдава същата мощност на светене.

Това означава, че тръгвайки към реката или язовира, можете да вземете със себе си само един комплект батерии, нужни за работа на фенера. Те ще ви бъдат напълно достатъчни, дори ако използвате фенера през цялата нощ или няколко нощи поред. Фенерите, които предлагаме имат удобно приспособление за закачване в палатка или около мястото, където ви е нужна светлина за приготвяне на риболовните приспособления.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ